Standard Chartered, TCMB'nin yýl sonuna kadar faizi 300 baz puan daha düþürerek %15'e indirmesini bekliyor
Standard Chartered, TCMB'nin yýl sonuna kadar faizi 300 baz puan daha düþürerek %15'e indirmesini bekliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
türkiye nin yanlýþlarýný yüzüne söyleyecek, çekinmeyecek bir büyükelçiye ihtiyaç var...
bu sözlerin sarf edildiði yer büyükelçilerin seçildiði yer olan temsilciler meclisi, abd..
böyle bir büyükelçi seçilmiþ ve atanmýþ türkiye büyükelçisi olarak..
( MEDYA MAHALLESÝ PROGRAMINDAN, HALK TV )
bakalým neler olacak ancak tablo hoþ deðil.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Erdoðan: Nakit rezervimizi güçlü tutma politikamýzý sürdüreceðiz
Erdoðan:
- Bütçe açýðýnýn milli gelire oranýný bu yýl ve önümüzdeki yýl özellikle %3,5 olarak belirledik
- Bu sene bazý uygulamalar bütçe açýðý üzerinde baský oluþturdu
- Sene sonundaki açýk hedefine rahatlýkla ulaþacaðýmýz anlaþýlýyor
Erdoðan:
- Gýda tarafýnda gerek kuraklýk gerekse artan girdi maliyetlerinin etkisini azaltacak tedbirler alýyoruz, rekabet politikalarý da mercek altýna aldýk
- Rekabeti bozan firmalarýn üzerine kararlýlýkla gideceðiz
Erdoðan:
- Milli gelirimizi 1 trilyon dolarýn üzerine çýkarmayý hedefliyoruz
- Ekonomi reform programý ve OVP ile belirlediðimiz eylemleri kararlýlýkla hayata geçireceðiz
- Ýhracatta tarihimizin en iyi seviyelerine ulaþtýk
Erdoðan:
- Merkez Bankasý rezervimiz 122 milyar dolar seviyesine ulaþtý
- IMF ve Dünya Bankasý gibi kurumlar ciddi bir yönetim krizi içindeler
- Türkiye bu zorlu dönemde güçlü kalmayý baþaran, hatta gücünü artýran az sayýda ülkeden biridir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri