Saat 10'da enflasyon açýklanacak.Ýstanbulda Tüketici 2.2 çýkmýþ...Ama zamlar bunun çok üstünde.
Saat 10'da enflasyon açýklanacak.Ýstanbulda Tüketici 2.2 çýkmýþ...Ama zamlar bunun çok üstünde.
Yalaka,yandaþ medya yani marketlere onay veriyor,acaba fiat makaslarýnýda biliyorlarmý 1 sene içinde,üstelik tarým kredideki fiatlar uçuk rakamlarda,acep girdiði marketdeki fiatlar düþürüldümü ?,yada piyasadaki fiatlarý biliyormu,çünkü alýþ,veriþ yapmýyor,yaptýðý alýþveriþ göstermelik olduðunu herkes biliyori
Dört katolik adamla bir kadýn, kahve içiyorlar.
Ýlki sohbet açar:"Benim oðlum papaz. Bir mekâna girdiðinde, herkes ona 'Peder'. der"
Öteki lafa karýþtý:"Valla benim oðlum piskopostur, bir odaya girsin, herkes ona 'Saygýdeðer piskopos'. der."
Üçüncü katolik durmaz: "Benim oðlum Kardinal beyler!!! Odaya girsin, herkes ona Ulu Kardinalimiz'. der...."
Dördüncü katolik zirve yapmýþ: Beyler, benim oðlan Papa.... Papa!!!! Var ya, bi girsin odaya!! herkes ona 'Kutsal Papamýz'..diye seslenir"
Katolik kadýn, masanýn kýyýsýnda sessiz sedasýz kahvesini içerken, dört erkek etrafýný sarýp sohbete katmaya yeltenirler: "Eeeeee.....?"
Eeesi...., demiþ kadýn gururla, "Benim bi kýzým var. Ýnce, uzun, 38D göðüs, 60bel, 90 kalça" Þööle bi yürüsün, herkes ona "Allaaah !!! " ...der.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
TÜÝK Enflasyon verisini saat 10’da açýklayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçen gün burada da Çukurova'da 0 TL verilen bir ürünün (limon) 4 TL maliyetle Bayrampaþa haline ulaþtýðýný belirtmiþtim.
Bildiðiniz gibi Çukurova dünyanýn en verimli 3 ovasýndan 1 tanesi ama verimli kullanýlabiliyor mu?
Güneþ görmeyen topraðý siyah çamur olan Almanya'nýn tarým ihracatý 87 Milyar Euro,
Dünyanýn en verimli 3 ovasýndan 1 sahip olan güzel ülkemizin tarým ihracatý 17.7 Milyar Euro,
Sizce bu fark nereden kaynaklanýyor?
Bu arada ucuz sebze meyve yemek imkansýza yakýn artýk!
Çünkü maliyetler artýkça çiftçinin sattýðý ürünlerin fiyatý düþüyor ve üretmekten giderek vazgeçiliyor.
Küçük bir gözlem Çukurova'da her yer narenciye bahçesi olurken sebze ve tahýl ürünlerinin ekimi giderek azalýyor.
Bende çok merak ediyorum bu iþin sonu nereye varacak diye? hiç umudum yok ama umarým iyi olur!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
VÝOP açýlýþý hala yatay,galiba saat 10'u bekliyor.
Philip Morris grubuna ait sigaralara bugün itibarýyla 1 lira zam geldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri