Dýþ borsalar mýzýka çalýyor çoðu kýzarmýþ,bizde buna göre satýcýlýydýk,gerçi bizim ne yaptýðýmýzý bilende yok,en iyisini cöleli bilir...Ha sahi cölelinin sesi soluðu çýkmýyor,geçen gördüm iþkembesi hayli büyümüþ,eskiden iktidara giydirirken týð gibiydi,dolar 3'ü aþtýðýnda sesi soluðu çýkmaz oldu...Yerini damada býraktý oda 128 milyar dolarý buhar etti,oda kayýp
![]()
(reha kaya) sen buraya takýl bizi yalnýz býrakma,çünkü seni gören bazý lavuklar pýr olup kaçýyorlar![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yüksek fiyatlarla / enflasyonla mücadele için, Reyizin Yardýmcýsý çýkýp da ,BÝnAli Marketler zinciri kurar mý acaba.?
Venezüella dan peynir, Çin'den çay, Hindistan'dan pirinç ve diðer ülkelerden gýda maddeleri getirmek ,ithal etmek için zorlanmazlar..Nede olsa gemicikleri var.!
Facebook, WhatsApp ve Instagram'daki eriþim sorunu, dünya genelinde yaklaþýk 3 saattir sürüyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri