TRT ve yalaka kanallarý sosyal medyayý eleþtirisi yapan avusturya yöneticilerine alkýþ tutarak haber yapýyorlar,yazýklar olsun sizlere,sizemi düþtü eleþtiri yapmak kime yaranmak istiyorsunuz ?
TRT ve yalaka kanallarý sosyal medyayý eleþtirisi yapan avusturya yöneticilerine alkýþ tutarak haber yapýyorlar,yazýklar olsun sizlere,sizemi düþtü eleþtiri yapmak kime yaranmak istiyorsunuz ?
Þahap yatýrým yapmak isteyenlere gülücük daðýtýyor enflasyon düþüyor diyerek,galiba enerji sektöründeki krizi görmüyor,3 ay sonra görürüz,zaten enflasyon %50 cývarýnda![]()
Zaten ufak içi boþ bazý kaðýtlara nur yaðdý katladýlar gitti,gidenlerden bazýlarýda katlanarak düþtü,örneðin nýbas,0.60 krþ'den 95 yaptý,þimdi 7-8 arasý sürünüyor,0.70 krþ maliyetlen 70 tl fiatlan satmýþtým 100 lotu,elimde 1000'lerce lotum vardý 1.5 tl olunca hepsini postalamýþtým,zamanlamayý kestiremiyoruz bazýlarýnda sattýktan sonra kanatlanýp uçuyorlar,gerçi bana % 20 yetiyor ne olur olmaz diyerek postalama yapýyoruz,mesela kentde öyleydi 150 tlden sonra 2500 olmuþtu![]()
Deðerli forumdaþ......affýnýza sýðýnarak yazý koydum....sizin için önemli olan bir þey arýyorsunuz....hatýrlatmak isterim yanlýþ yerde arýyorsunuz....!!!!!!
Bu kadýn ...dindar deðil....hiç bir zamanda müslüman olmayacak....!!!!!!!!
Bu insaný deðerli kýlan aldýðý eðitim ve kültür....
Bu kültür her daim adaletten ve bilimden yana olur...!!!!!!!
Dünyada hiç bir din....dinler ne bilimden yana olur...nede adaletten....!!!!!
Hepsi kendi zurnasýný çalar....!!!!!!!!
Hükmettiði ülke ve toplum kendisi gibi...no problem...
Bu kadýn bu ülkeyi....3 ay yönetemez....!!!!!!!
Siz hiç böyle bir fügür dünyanýn herhangi bir müslüman ülkesinde gördünüzmü...olmasý imkansýz forumdaþ...!!!!!!
Hepsi birden olmaz..olamaz...
Ya din...dinlerden yana olacaksýnýz...
Yada adalet ve bilimden ve sanattan yana olacaksýnýz...!!!!
Yer Ýmleri