Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Yiðit Bulut: Faizi ne kadar aþaðý çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aþaðý geldiðini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
Cumhurbaþkaný Baþdanýþmaný Yiðit Bulut: Faizi ne kadar aþaðý çekebilirseniz enflasyonun da o kadar aþaðý geldiðini göreceksiniz. Yüksek faiz yüksek enflasyonu getiriyor..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Býst: Pay piyasasýnda saat 10:51:08'de tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 11:01:08'dan itibaren seans kaldýðý yerden devam edecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yiðit Bulut: Dün 7,5 milyar dolarlýk bir satýþ gerçekleþti-Ahaber
Yiðit Bulut: Spekülasyon yapanlara, sermaye kýsýtlamasý gibi söylemlerle yayýn yapanlara itibar etmeyin, tamamý yalan, iftiradýr, suç teþkil eder
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
günaydýn arkadaþlar..
görünen o ki ülkede felaket rüzgarlarý esmesi lazýmmýþ insanlarýn bu baþlýða gelmeleri için
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
2001 krizi global bir krizdi yansýmasý bize aðýr oldu.
Þu an tüm dünya para basýyor her tarafa para yaðýyor.
Bu kadar bolluk ve olanak varken 2001 krizine rahmet okutmak herkese nasip olmaz.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Bu kaçýncý operasyon, londra merkezli !!!
Býrakýn bu iþleri, dolarý almak için gereken tek þey para....
Kimde para var ?
Son 15 yýldýr kazananlar, paraya para demeyenler kimler ? Zenginleþenler kimler ? Evde parayý koyacak yer bulamayanlar kim ?
Pandemi ile boðuþan esnaf mý ? yýllardýr tek ihale alamayan iþadamlarýmý ?
Para kimdeyse dolarý alan o....Açýklayýn kim bu yüklü dolar alanlar....Açýklayamazlar çünkü yer yerinden oynar...
Yer Ýmleri