Aile ve Sosyal Hizmetler Bakaný Derya Yanýk: 2 milyonu aþkýn haneye, hane baþý 1100 lira 'Tam Kapanma Sosyal Yardým Programý' ödemesi gerçekleþtireceðiz.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakaný Derya Yanýk: 2 milyonu aþkýn haneye, hane baþý 1100 lira 'Tam Kapanma Sosyal Yardým Programý' ödemesi gerçekleþtireceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüðü tarafýndan yayýmlanan ve 'emniyet personeli görevini yaparken' cep telefonu ile ses ve görüntü kaydý alanlarýn engelleneceði yönündeki genelgenin Anayasa'ya aykýrý olmadýðýný söyledi.
Bakan Soylu: Toplumsal olaylarda kayýt yasaðýna dair Emniyet genelgesi Anayasa'ya aykýrý deðil; basýný engellemez
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri