Halk TV de Yeni Türkü konuk. Gençliðimizin grubu.
Manisa Alaþehir'de. Görkemli Hatýralar.
Halk TV de Yeni Türkü konuk. Gençliðimizin grubu.
Manisa Alaþehir'de. Görkemli Hatýralar.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Filenin Efeleri, Kuzey Makedonya'yý maðlup etti
Filenin Efeleri, 2021 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Þampiyonasý'nda C Grubu'ndaki 3. maçýnda Kuzey Makedonya'yý yenerek 3'te 3 yaptý. Gruptan çýkmayý garantiledi.![]()
12 yaþ üzerine aþý randevularý açýldý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
21-27 Aðustos tarihleri arasýnda 100 bin kiþiye düþen vaka sayýsý
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Milli Eðitim Bakanlýðýnca, "Okullarda Covid-19 Pozitif Vaka Çýkmasý Durumunda Yapýlmasý Gereken Uygulamalar" rehberi 81 Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü'ne gönderildi. Rehbere göre öðrenci öðretmenlerin testi pozitif çýkarsa sýnýflar kapanmayacak. Öðrenci ve öðretmenler sürekli kontrol edilerek eðitime devam edilecek.
Orta vadeli program açýklandý
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...210905M1-1.pdf
Yer Ýmleri