Originally Posted by
refaba
Dýþarýda havalar yeþile döndü,bakalým bize yansýmasý nasýl olacak,çünkü devamlý düþen bir borsamýz vardý,paraya sýkýþan þirketler ya hisse satýyordu,yada bedelliye gidiyordu faturada yatýrýmcýya kesiliyordu SPK ise buna kendisini malzeme yaptýrtýyordu,valla bu vaziyette borsa nasýl ayakta kalýyor anlamýyorum,üstelik yabancýda pek yok,yabancýnýn olmasý için güven þart,o güveni iktidar veremiyor...fanatik borsacý olmasam resmen takýlmam bile,bir nevi hastalýk,yaklaþýk 1.5 milyon tl ile borsadayým,diðer kýsýmlarý deðiþik türlerde,yani 4/1 kýsýmý sadece borsada,neyse biz böyleyizde hiç alakasý bile olmayanlar topik sayfalarýnda cirit atýyor,hele bir tanesi var devamlý bana laf geçiriyor,öyle gibilerin bu forumda iþleri yok,tek finans yatýrýmlarýylan alakalarý yok,bazen kýzýp forumdan uzaklaþýyorum,bunu genellikle zamanlan yapýyorum,investing,big,borsa gündem,mynet vs gibilerede üyeyim,ama oralarda yazýlanlara kýsýtlama getiriliyor,investingte tartýþma yarattým diye beni bamladýlar,orasý çok aktif,buradan fazla bilgi paylaþým var finansal olarak,ama bilgi kirliliðide çok burasý gibi.
Yer Ýmleri