Originally Posted by
indregandi
burada sonuç olarak þuyuz,
3482.95 alt üst üstünde boðayýz ama bu boða EW3 mavi renk olan indikatör düþmeden ve fiyatlar EW3 üstüne çýkmadan çalýþmaz ve bunun tarihide 7 kasým,
bir taraftan 7 kasým tarihi ayný zamanda zamansal döngümüz dü, yani 7 kasýmda boða bitecek ayý baþlayacaktý,..
bu durumda simülasyona göre EW3 indikatörün simülasyonu tamamlamasý 7 kasýmý buluyordu
ve açýkladýðým üzere 7 kasýmda ayný zamanda zamansal döngüde doluyor, yani piyasa shorta geçiyordu,
öyleyse nasýl olacak bu iþ,..tersoluk var, sp 9 aydýr aþaðýda zamansal döngü oradan, biz sp ye göre yukarýdayýz???
1.3849.95 üste geçen hareketlerde olacak, burasý kesin,
2.ew2 pembe indikatörde sanýrým 19 ekimdi tarihi çift tepe form, yada buna yaklaþaný yapýlacak
3.fiyatlar 7 kasýma kadar 3482.95 altýnda realize olarak 7 kasýmda baþlayacak short piyasayý çalýþtýrmayacak,
yani 3482.95 altýnda realizede olan fiyatlar, short piyasanýn tam aksine 7 kasým ve sonrasýna 3482.95 üstüne boðaya geçecek,
çünkü sp500 ün 9 aydýr realizede olmasý zaten bir nevi ayý ve benim zaman analizm sp500 den malesef, yani sp500 bana 9 aydýr uyumuyor, ama TR ben 9 aydýr doðruladý
Yer Ýmleri