[email protected] adresine gönderdiðim e posta ya cevap alamýyorum .yatýrýmcý iliþkileri telefon numarasýda aranmýyor.Yatirimci iliþkilerini hiç arayan oldu mu arkadaþlar?
[email protected] adresine gönderdiðim e posta ya cevap alamýyorum .yatýrýmcý iliþkileri telefon numarasýda aranmýyor.Yatirimci iliþkilerini hiç arayan oldu mu arkadaþlar?
Destek yatýrým tutarýnýn belli tutarýna verilir ve belli þeyleri kapsar.Lütfen ytb yazýn arama motoruna ve okuyun.Ýzahnamede kapasite 3 kata çýkacak denmiþ,siz fabrikayý gördünüz mü?Söke 45 dk gidebilirsiniz.
Þirketin sitesine ondan yönlendirdim sizi.Beni orasý baðlar.Siz avukatsanýz ben de 20 yýldýr bu piyasadayým.Duygularla iþ yapmadým.Yatýrým yaparken patron önemli bana o güveni verdi.Þimdi bekliyorum,izliyorum.Bence siz de her konuda ön yargýlý olmayýn,peþin niyet okumayýn ve fýrsat verin.Eðer içinize sinmiyorsa ikna edilme peþinde koþmayýn.Tahta orda,þirketler orda.
Ytd.
Syg.
Patron çekirdekten yetiþme, disiplinli, çalýþma azmi ve giriþimciliði yüksek seviyede olan birisi. Firmasýnýn iyi yerlere gelmesi kaçýnýlmaz.
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha dün halka arz olmuþ þirket, "patron tahtasýna sahip çýksýn hisse geri alýmý yapsýn" deniyor. Þaka mý bu?
Biri de bedelliyle bedelsizi birbirine karýþtýrmýþ "sözleþmede bedelli sermaye artýþý yapýlmayacak yazýyor" diyor.
Arkadaþlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayýn. Ben kendim buraya bilgi almaya giriyorum ama çoðunlukla boþ laftan baþka þey bulamýyorum. Bir daha da bu baþlýða girmem.
Son düzenleme : ASYERGE; 23-04-2021 saat: 01:45.
Yer Ýmleri