Phillipcapital 23 üzeri tutmaya çalýþýyor. Neyse az izleyelim
Phillipcapital 23 üzeri tutmaya çalýþýyor. Neyse az izleyelim
Þirket hissesini geri alýyor, umarým zýr zýr zýrlayan tayfa çýkar da kafamýz bir rahat eder.
Malum takýmlý arkadaþým ve diðer yakýnan arkadaþlar, bakýn genel müdür alým yaptý,
Düþerken siz yükselirken biz mi yazalým? Burayý daha dolu bilgi paylaþýmlar için kullansak daha iyi deðil mi?
Maliyete gelsin diyenler izleyelim bakalým yazýyor þu an.
Yatýrýmcý olun ve sýzlanmayýn lütfen bügünden sonra aðlayan bana göre kötü niyetlidir ben bunlarý okumak zorunda deðilim.
Ytd.
Zaten iyi niyetli olmadýklarý çok açýk üstat, bir kere doðru düzgün uyardým, efendice bir þeyler öðrenmeye çalýþacaklarýna hisseyi manipüle etme derdindeler. Bunlardan birini zaten diðer sayfalardan da biliyorum, hep böyle bu kiþi! Amacý tamamen hisseleri manipüle etmek!
bugün güzelleþti.
Genel müdürün alým yapmasý güven verici tabiki.Az önce yatýrýmcý iliþkileri yetkilisi Hüseyin bey ile görüþtüm.Bilancoyu 10 Mayýs'a yetiþtirmeye çalýþýyorlarmýþ,genel kurul tarihi haftaya belirlenebilirmiþ."Hisse fiyatýna biz birþey yapamayýz ,bizim yapmamýz gereken bildiðimiz iþi yapmak ,teknik granit üretmek,fiyat yatýrýmcýnýn takdiri "diyor.Muhtemelen yatýrýmlar tamamlandýktan sonra , meyvelerini temettü olarak 2 seneye ancak daðýtýrlar gibi...
Yer Ýmleri