ilave hatlar, güya açılmalıydı çoktan. tamam öngörülemeyen bir sürü olay olmuştur kabül ama öngörülemeyenide öngörüp tahmin versinler, bir zahmet.
saygılar, YTD
ilave hatlar, güya açılmalıydı çoktan. tamam öngörülemeyen bir sürü olay olmuştur kabül ama öngörülemeyenide öngörüp tahmin versinler, bir zahmet.
saygılar, YTD
4 ay içinde mevcut kapasitesinin 3 katý kadar yatýrýmýný tamamlayýp devreye alacak olan, pazar sorunu olmayan, satýþlarýn yarýsý yurtdýþý olan, hammadde maliyetinin %80 i tl ile, satýþlarýnýn büyük kýsmý usd ye endeksli olan bir þirket için bu fiyat düzeyleri güzel fýrsatlar sunabilir bence.
Çok deðil 6 ay sonra meyveler toplanmaya baþlayabilir.
Battýysak bana da haber verin dostlar.. ebemize göz diktiler sanýrým.. sabrým tükendi, millet aya çýktý biz yaya
M2102J20SG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bir düzeltme yapalým. Üretim hattýnýn 3-4 katýna çýkmasý, üretim ve satýþlarýn ayný oranda artmasýný saðlamýyormuþ. Ütetimde maliyetlerin düþmesi ve karlýlýðýn artýrýlmasý için yapýlan bir yatýrýmmýþ. Bu bilgilere bizler gibi yatýrýmcý olan arkadaþlar sayesinde ulaþtým. Þirketi defalarca aramama ve mail atmama raðmen ulaþamadým. Bu forumda ki arkadaþlardan yatýrýmcý iliþkilerine ulaþabilen var mý?
Bu sonuca nasýl vardýnýz ? Ali Ercan'ýn kendi konuþmasýný yukarýda özetledim. Faaliyet raporu da benzer þeyler söylüyor. Yatýrýmcý iliþkileri bir keresinde lütfedip emaile cevap vermiþti, artýk onu da yapmýyor. Zaten cevabý da "bir þey olursa KAP'a bildiririz" þeklindeydi.
Saygýlar...
Son zamanlarda yok hiçbir maile cevap alamadým ölü taklidi yapmaya baþladýlar. Ancak son dönem asgari ücret yükseliþi doðal gaz ve elektrik zammý rüzgar çok da lehine esmiyor. Üretim bantlarý sürekli erteleniyor ortada bilgi yok böyle sürünmesi bu þartlarda doðal. Bence deðerli þirket sabýrla beklerim ytd
Redmi Note 9S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibarýyla 12,42 oldu, hayýrdýr inþallah. 12.40'a yazdýðým satýþý son anda sildim bakalým![]()
Saygýlar...
Yer Ýmleri