ayný sýkýntýyý kervn da yaþadýk, %50 zararla çýkýp baþka hisse alýp zararý öyle kurtardýk, devamlý ekside görmek zor bir durum, saðlam bir hisse alýrsanýz da kar bile edersiniz zamanlaEvet, bizim borsa isimli kerhanede KY düzülür. Burada yatýrým falan yapýlmaz. Yatýrým yapýlmak isteniyorsa altýn alýnýr, gümüþ alýnýr, dolar alýnýr, bitcoin alýnýr vb. Alýn birþeyler ama bu BIST denen kerhaneden uzak durun.
Birkaç yüz þirket var borsaya kote. Ýstisnalar haricinde ezici çoðunluðu hýrsýz, dolandýrýcý ve ahlaksýz. Bütün dertleri insalarý söðüþlemek. Asla doymak bilmezler. Asla dur'u bilmezler. Asla ben kazanayým, bana güvenip zar zor biriktirdiði parasýný þirketime yatýran adam da kazansýn demezler. Sürekli bir dalavere, sürekli bir üçkaðýt, sürekli yalan vaatler..
Qua denen sadece yatýrýmcýya Hayal satan yapýya gelince, borsaya açýldýðýndan beri her vaadi yalan olan bir þirket. Eylülde ilk yatýrýmý devreye girecekti, ne oldu? Yalan oldu. Kasým ayýna ertelemiþlerdi ne oldu? Yalan oldu. Doðalgaz kesintisi sona erince fýrýn ateþlenecekti, ne oldu? Yalan oldu.
Þimdi birileri diyecek ki kardeþim adamlar sözlerini tutamadý çünkü Covid var dünyayý etkileyen.. Böyle düþünenlere sorarým:
1. Qua denen Hayal Satan yapý 2021 yýlýnda, yani Covid ortaya çýktýðýndan bir yýldan daha fazla sonra borsaya açýlmadý mý? Sürpriz olan ne?
2. Qua denen Hayal satan yapý yatýrým kararlarýný alýrken ve tarih verirken Covid yokmuydu? Eylülde kapasite artýþý yapacaðýz, yýlsonunda da 2. artýþý hayata geçireceðiz derken bir yýldan fazladýr süren Covid etkilerini göremediler mi?
3. Qua denen sadece Hayal satan yapý Eylüldeki kapasite artýþýný kasýma ertelerken Covid'in biteceðini mi düþünmüþtü de ertelemeyi Kasým ayýna almýþtý ki 2022 Þubat'a geldik halen hiçbir þey yok...
Yani, Qua denen hýrsýz, dolandýrýcý ve ahlaksýz þirket diðerleri gibi sadece KY düdüklemek için borsada. Benim paramla beni beceriyor aynen diðerleri gibi. Adamlarýn tek doðru söyledikleri þey pay satýþý. Þirketten aldýðýmýz tek doðru bilgi bu konuda. Hedef kitledi önce, sonra da kendi þirketi. Sadece kitliyorlar, yatýrýmcýya verdikleri hiçbirþey yok yalandan ve kazýktan baþka.
Bir yakamý kurtarsam bu Otostop çocýuklarýndan bir daha da borsanýn yanýndan bile geçmem. Lanet olsun borsasýna da Qua'sýna da...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri