kap haberi
#GWIND - Şirket iştiraki Gökova Elektrik’in sermayesinin 4,5 milyon TL’den 8 milyon TL’ye çıkarılması kapsamında sermaye artırımına katılınacağı açıklandı.
bu iyimi ? kotumu ?
kap haberi
#GWIND - Şirket iştiraki Gökova Elektrik’in sermayesinin 4,5 milyon TL’den 8 milyon TL’ye çıkarılması kapsamında sermaye artırımına katılınacağı açıklandı.
bu iyimi ? kotumu ?
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
şu bilanço gelse de artık senin de adını daha çok duymaya başlasak
direnç üstü kapanış yarın devamı gelir umarım.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
gelecek güzel bilançonun hareketleri sanırım bunlar..
Arkadaşlar 3. çeyrek bilanço açıklandı nasıl buldunuz? Teşekkürler..
https://twitter.com/fintables/status...30756826652673
https://twitter.com/MatriksB/status/1587830912959610882
Son düzenleme : menman; 02-11-2022 saat: 19:20.
Ben bilançoyu beğendim. Temiz bir bilanço. Net nakitte, kar marji oldukça yüksek bir şirket.
Şuan ederinde bir şirket, iskontolu olduğunu düşünmuyorum. Lakin nakit fazlasıyla her an yeni yatırım haberleri gelebilir ve şirket farklı değerlemelere gidebilir. Enerji gündemi yakın zamanda değişmeyecek, gündem olmaya devam edecek. Temettüleri de bonus.
Paylarımı tutup yoluma devam ediyorum. Rüzgarı bol olsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
2. çeyereğe göre biraz karı düşük geldi ama tertemiz bilanço karlılık muazzam ve borçlarda azalma var.. karlılık artık nakit girişi demek bu kasa daki bu nakitlerle yatırım haberleri gelmeye ya da kapasite artışları gelmeye başlayacaktır.
45 milyon dolar yatırım kredisi de cepte..
dün ve bugün info nun sert satışları sonucunda hisse de bir baskı var hatta bugün info takasında olandan fazla mal sattı sanırım bir ya emeklilik fonu a da yatırım fonunun lotlarını satıyor..
defans güzel durdu bakalım ilerleyen süreçte neler göreceğiz.
Yer İmleri