Ýþte bu bakýþ açýsýyla asla bir yatýrýmci olamazsýnýz. Þirketin hem mali yapýsý hem sektörü iyi. %10 u yabancýlarda orta vadede bu fiyatlar hayal olacaktýr.Mi 9 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþte bu bakýþ açýsýyla asla bir yatýrýmci olamazsýnýz. Þirketin hem mali yapýsý hem sektörü iyi. %10 u yabancýlarda orta vadede bu fiyatlar hayal olacaktýr.Mi 9 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zarar eden þirket Turexle karýný katlayan Gwind ve Matriksi birbirine karýþtýrýyorsanýz ilerde zarar edersiniz. Siz tavan bozunca çýkýn yeter.
hocam bence bu hisselerle gwind i kýyaslamak pek dogru olmaz çünkü dolaþýmdaki hisse adeti olarak gwind natenin yaklaþýk 11 katý esenin ise 5.5 katý bir lota sahip. borsada hisse ne kadar çok sayýda lota sahipse yukarý yürütmesi o kadar zordur. ama kar yazdýgý sürece elbette gideri olur ama bir naten gibi geçen yýla göre 3 kat gitmesi oldukca zordur.
bu fiyatlardan lot toplayabilenler þanslý.cünkü bi kac ay sonra cok cok iyi yerlere gelir
5,56 Tavan fiyattan alýþ girip, 4,99 dan 10000 lot almak büyük þans tabiiki...tebrikler... açýlýþ fiyatý 4,85 ve en düþük 4,75 görmüþ bunlar saat 10 da iþleme açýlmasýyla gerçekleþmiþ olabilir tabii ben 10.25 de filan bakmýþtým...5 in altýna sarktýðýný görebilseydim ekleme yapardým... benim için sürpriz oldu...tahsisli kotadan hisse alan yerli aracý kurumlar 25- 30 kuruþ kâr yeterli görünce satýþ çok erken geldi...tera 8 milyon oyak 7 milyon satmýþ... kýsa günün karý misali 2,5' þer milyon ₺ civarý kâr ile tabiiki... o kadar lot bende olsa bende satardým haliyle....SM-G780F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri