Ne biçim þirketler arz olup uçarken Galatawind gibi karlý þirketin þu hale düþmesi ilginç. Üstelik þimdiden temettü sözü vermiþken.
Ne biçim þirketler arz olup uçarken Galatawind gibi karlý þirketin þu hale düþmesi ilginç. Üstelik þimdiden temettü sözü vermiþken.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ýþin ilginç yaný, halka arzda 100 er lot verdi ben 200 lot yazýlmýþtým. zaten vermez demiþlerdi boþuna paramý baðlamak istemedim. diðer arzlar tavan tavan giderken bu hissede týk yok. sonrasýnda iþlem görmeye baþladýðýnda aldým, sonra týrsýp %90 ýný %2-3 ile sattým. Sanýrým benim gibi yapan çok. Ýlginç yanýna gelince bu kadar raðbet gören bir hisse þuan 1 tavanda bile deðil, daha ilginci ise hisse nette þuan 41 sayfa yorum var, bugün ise sadece 3-5 bu nedenle kötü kokular olduðu hissine kapýldým. Unutmadan geçen yazýmda salýncaklar olur demiþtim yanýlmamýþým. Hem de uzun salýncaklar yaptý bugün iki-üç defa. YTD
Son düzenleme : ÞEKERLÝ; 27-04-2021 saat: 17:52.
Yer Ýmleri