Þirketin pd/dd si 3, yani sektör ortalamasýnýn üzerinde. Ek olarak cirosunun yarýsýný saðladýðý(180 mn civarý) ÞAH RES'de 2021'de son kez YEKDEM'den faydalanacak. Yani seneye yarý fiyattan TL ile spot piyasada satacak. Ha fiyat artar düþer bunlar da piyasaya baðlý. Ama temelde þu an 2 tane handikap var bana göre. YTD.
Yeni yapacaðý bir yatýrým falan bilmiyorum ama illaki yapacaktýr. Çünkü sektör zaten fýtratý gereði sürekli yatýrým yapýlan bir sektör. Zaten diðer þirketlere de bakarsanýz 90%'ý yatýrým yapýyor ya da yatýrým planlarýný açýklýyor. Halka araz fiyat tespit raporunu okumakta fayda var. Ben pd/dd ve ÞAM RES YEKDEM süresinin son yýlý olmasý olduðunu görünce negatif bir bakýþ açýsýna büründüm açýkçasý. Ama fiyatlarýn son zamanlarda temel ile alakalý oluþtugu bir çok hisse de var maalesef. Mesela NATEN,ESEN gibi hayali karlar da aciklayayip bilanço okumayamayan yatirimcilari pek tabi etkileyedebilir.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Ülkemizde yenilenebilir enerji santrallarý kuran þirket sayýsý çok sýnýrlý. Tüm dünya borsalarýnda yenilenebilir enerji þirket hisseleri en revaçta olanlar arasýnda geçiyor. Günlük iniþler ve çýkýþlara bakarak, hisse hakkýnda olumsuz düþünmemek gerekir. Biraz uzun vadeli düþünmek gerekir... Saygýlar
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Sýnýrlý derken ? 40 tane rahat vardýr heralde.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
biotrend arzý da patladý. Þu anda açýlýþ günü ekside baþladý. Bu da firmalarýn halka arzda þiþirilmiþ fiyatlarla iþlem görmeye baþladýðýný gösteriyor. Halka arz devri kapandý. Vuran vurgunu yaptý. Diðerleri geç kaldý.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Yer Ýmleri