Yazdýðým yazýnýn ne kadar faydalý olduðunu anlamýþsýnýzdýr umarým. Benim de size tavsiyem, burada bilgi paylaþacaksanýz o bilginin doðruluðunu teyit edip paylaþmanýzdýr. Sizin paylaþtýðýnýz videoyu izleyip hisse alan olmamýþtýr umarým. Ya da size sorayým; 4.50 civarý baskýlanýyor, gelecek var, artacak falan gibi ifadelerinizden etkilenip alan var mýdýr?. Halbuki ben iner çýkar dememiþtim. Sadece matematiksel bir deðerlendirme yapmýþtým. Çünkü paylaþtýðýnýz videoda uzman gibi yorumlar yapan zat tam bir "cahil" idi.

Neyse, umarým biraz kendinize ders çýkarabilirsiniz. Saðlýcakla.
 Alýntý Originally Posted by indian Yazýyý Oku
Yani sizin hisseniz yoksa buraya gelip kaðýdý veya patronunu niye kötülüyorsunuz.
Yatýrým yaptýðýnýz hisselerde yorum yapmanýzý þiddetle tavsiye ederim... sizin gibi yorumcularý görünce yeni alýmlara karar verenlere mal kaptýracaksýnýz ... ucuza satmaya devam edin... kaðýdýn diðerleri den farký derinliði olmasý yani yabancý veya yerli büyük oyuncular kaðýdý kusa zamanda toplayamaz... biz de bu baský döneminde �baskýlanan fiyattan� ne toplasak kardýr. Kýsa vadeli kaðýt iner ancak birdenbire �yurt dýþý bir fon� gelir �geleceðin sektörüne� yatýrým yapar diye mi korkuyorsunuz?

Biz yatýrým yaptýk ve satmayacaðýz.. siz yatýrým yapmadýysanýz patrona güvenmiyorsanýz.. ne iþiniz var burada... Yeni gireceklere yardým adý altýnda �kaðýdý aþaðýya düþürmeye çalýþanlarýn mal kaptýrmasýný� önlemek istiyorsanýz o baþka.. siz yazdýkça hisseye ilgi artacaktýr...

YTD
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.