#gwind araþtýrýlmalý, bu kadar düþmesi normal deðil, anlaþmalý yüksek fiyattan bir halka arz diye düþünüyorum. yatýrýmcýyý yanýltan; patron, aracý kurum, spk her kimse bir sorumlusu olmalý.
#gwind araþtýrýlmalý, bu kadar düþmesi normal deðil, anlaþmalý yüksek fiyattan bir halka arz diye düþünüyorum. yatýrýmcýyý yanýltan; patron, aracý kurum, spk her kimse bir sorumlusu olmalý.
Benim gördüðüm;
-Kaðýdý biraz yüksekten pazarlamýþlar... iskontolu satýþlar vardý zaten...
-Hisseye anormal baský kuran bir grup var...
-Bir kesim arkadaþ asýl þimdi ederini buldu diyor.
- Bir kesim yatýrýmcý olmadýðý halde buraya gelip olumsuz haber ve fiyat veriyor...
Bir de Norveç Varlýk fonu ve yurt dýþý yatýrýmcýlar olayý var.. asýl püf noktasý bu...
KY olarak kaðýdý yukarý taþýyamayacaðýma göre; hissenin gelecekte artacaðýný analiz edebiliyorsam ( sabit maliyeti var.. karlýlýðý ise sürekli olabilecek enerji þirketi...elektrik fiyatlarý sürekli artýyorsa)..
Spekülatörmü/ manipülatörmü ne boksa istediðini yapacak.. þunu biliyorsam; hisse eninde sonunda toplanýp yukarý taþýnacak ve oradan tekrar daðýtýlacak ( ana kural) bu arada günlük kýsa vadeli çok iner çýkar beni ilgilendirmez.. benim için her düþük fiyat evladiyelik bir yatýrým...
Gerisi herkesin pozisyonuna göre yöneltmeye çalýþtýðý boþ laf...
YTD
Adanalý, vazifeli olduðunu çok belli edince baþlýða 2 kiþiyi daha getirmiþToplayýn da gelin
Hisse fiyatý, paylaþýmlarý, paylaþtýðý saçma videoya bakarsak;
Bence adanalý dan ziyade illa birini birinin adamý diyeceksek bence bu @indian olurdu.Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Ortaklar selamlar.
Ben de %30 zarardayým neredeyse herkes gibi.
Ama tutmamýn ve hala satmamamýn sebebi yukarýdadýr. Ýþleme açýldýðý tarihten beri olan AKD'yi görüyorsunuz.
Dolaþýmdaki paylarýn %90'ýnýn maliyeti yaklaþýk 5 liranýn altý deðil. Yani neredeyse herkesin maliyeti 5 lira zaten. Neden zararýna satayým?
Zararýna sattýklarýný mý düþünüyorsunuz? Top çeviriyorlar. Ýllaki 5'in üstüne atacaktýr. Kimse para kaybetmek istemez.
HODL!![]()
Ne yazmýþým boþ laflara karnýmýz tok...polemik yapanlar kime hizmet eder onu forumdaþlara býrakýyorum...burasý fikir ve yorumlarý tartýþacaðýmýz platform..kiþisel hedefiniz parayý hak ettiðiniz/ yatýrým yoluyla kazanmak ise bu aldýðýnýz pozisyon ile varsa yorumlarýnýzdan belli olur.. yorumunuz yoksa kiþisel/ polemik/dedikodu vs devam edersiniz... yorumu beðenmez veya eleþtirirsiniz forumdaþlar da kendileri deðerlendirir..... baþka bir amacýnýz yoksa....
YTD
Ben de onu söylüyorum zaten. "Hisse düþer pahalý" diyenlere bilmem kimin adamlarý falan diye benzer ithamlar yapýyorsunuz. Ama "hisse 5 kat 10 kat çýkar" diyen ne cahil olduðu belli olan birinin videosunu paylaþýp buna göre pozisyon alýp, negatif yorum yazanlara laf yetiþtirmeye çalýþýyorsunuz. Ve hisse 10-15% daha düþüyor.
Söylemleriniz ile eylemleriniz maalesef birbirini tutmuyor.
Düþündürücü...Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Hissede baský kurup 2 lere inecek falan korkutmalar sökmeyince, polemikçiler sahaya gelmiþ... ben pozisyon aldým satmam düþtükçe alýrým diyorum... sen kaðýtta isen niye karþý çýkýyorsun... eðer kaðýtta deðilsen düþsün de alalým diyorsan zaten fazlasýyla düþmüþ... baþkasý video çekmiþ kendine göre yorum yapmýþ.. o cahil ve senin gibi ukala da akýllý öylemi...boþ laf bunlar... varsa hisseyle ilgili yorum analiz görüþünü söylersin.. tekrar edeyim.. sizin gibiler burada hemen açýða çýkar.. yazdýklarýnýz ortada.. hisseye iliþkin ben beklentimi ve görüþümü açýklayýp pozitif olduðunu söyledikçe kuduranlar var.. siz sakin olun.. spekülasyona evet manipulasyona hayýr...
Kaðýda o kadar baský kurduklarý halde istedikleri kadar topladýlar mý bilemem... takaslar vs bu yeni kaðýtta yanýltýcý olabilir ancak, seansý izlediðim zaman baskýya raðmen satýþlarýn olmadýðýný göyorum... buralarda oyalnýr gibi., isterseler aþaðý basabilirler... hodri neydan onlar bastýkça kaðýda yeni yatýrýmcýlar geliyor diye gözlemliyorum... asýl sýkýntýlarý bu... tabi sizin sýkýntýnýz deðil...tahtacý ve ekibin sýkýntýsý...rüzgara karþý fazla durulmaz.. borsada kural tekkeyi bekleyen çorbayý içer...
YTD
Yer Ýmleri