Ben demiþim ardahan ama sen hala denizli demeye devam ediyorsun. Neyse belliki seviyesiz bir sekilde devam etmek istiyorsun. Anlamamakta ýsrar edeceksin heralde. Kolay gelsin. Ýnþallah sana bakýp 4.50 lerden alan olmamýþtýr. Ben hiç çýkar ya da düþer diye yorum yapmamýþken gayet ukala ve seviyesiz bir þekilde kendi kendine gelin güvey oldun.
Yine diyorum; eðer birileri birilerinin adamý olacaksa burada buna uyan tek kiþi sensin. Yazdýklarýna ve hisse hareketine bakarak.

Originally Posted by
indian
Hissede baský kurup 2 lere inecek falan korkutmalar sökmeyince, polemikçiler sahaya gelmiþ... ben pozisyon aldým satmam düþtükçe alýrým diyorum... sen kaðýtta isen niye karþý çýkýyorsun... eðer kaðýtta deðilsen düþsün de alalým diyorsan zaten fazlasýyla düþmüþ... baþkasý video çekmiþ kendine göre yorum yapmýþ.. o cahil ve senin gibi ukala da akýllý öylemi...boþ laf bunlar... varsa hisseyle ilgili yorum analiz görüþünü söylersin.. tekrar edeyim.. sizin gibiler burada hemen açýða çýkar.. yazdýklarýnýz ortada.. hisseye iliþkin ben beklentimi ve görüþümü açýklayýp pozitif olduðunu söyledikçe kuduranlar var.. siz sakin olun.. spekülasyona evet manipulasyona hayýr...
Kaðýda o kadar baský kurduklarý halde istedikleri kadar topladýlar mý bilemem... takaslar vs bu yeni kaðýtta yanýltýcý olabilir ancak, seansý izlediðim zaman baskýya raðmen satýþlarýn olmadýðýný göyorum... buralarda oyalnýr gibi., isterseler aþaðý basabilirler... hodri neydan onlar bastýkça kaðýda yeni yatýrýmcýlar geliyor diye gözlemliyorum... asýl sýkýntýlarý bu... tabi sizin sýkýntýnýz deðil...tahtacý ve ekibin sýkýntýsý...rüzgara karþý fazla durulmaz.. borsada kural tekkeyi bekleyen çorbayý içer...
YTD
Redmi 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamýn ahmaðý malýný gereksiz övermiþ, daha ahmaðý da baþkasýnýn malýný yalan yere yerip kendi malýný övermiþ"
Yer Ýmleri