Temettüye kadar iþtahlý alan Merril , temettüden sonra ayný iþtahla satýþa geçti ama hisse de fazla hacim olmayýnca satýþý sürdürmedi
Pazartesi merrilin tutumuna baðlý hissenin durumu
Temettüye kadar iþtahlý alan Merril , temettüden sonra ayný iþtahla satýþa geçti ama hisse de fazla hacim olmayýnca satýþý sürdürmedi
Pazartesi merrilin tutumuna baðlý hissenin durumu
sn. TheTaurus belli ki uzun vade düþünüyorsunuz ,hiç þüphesiz Temiz enerji uzun vadelik bir iþtir , Ancak 2 faktörü unutmamak gerekir burasý Türkiye ve bu þirketin ikinci çeyrek bilançosu kesinlikle birincisine göre daha kötü gelecek ,bunu elbette piyasa da biliyor , ben vedalaþtým ama uzun vadede daha iyi olacak bir þirket
Ayrýca Aydýn Doðana da Allah uzun ömür versin diyeyim
kalanlara iyi kazançlar
Sn Germiyan yolunuz açýk olsun, fazla fazla kazançlar dilerim. 2Ç 1Ç kadar iyi gelmeyecek, üretim miktarlarý kesinleþince Temmuz baþýnda rakamsal tahminlerimizi yaparýz, þimdilik 135 milyonun aþaðýsýnda net kar gelmesini beklemiyorum gidiþata baktýðýmda, gayet güzel bence. 3Ç ve 4Ç te 1Çten daha iyi gelecek þeklinde beklentim var. Ben de büyüme hamleleri ve temettü politikasý devam ettikçe buralarda olacaðým.
Sayýn Germiyan,
Teþekkürler, hayýrlýsý olsun. Ýþ modeli açýsýndan yatýrým yapmak konusunsa en rahat hissettiðim þirketlerden. Geçmiþte Alark'ta, Aksen'de, Arçelik'te, Sise'de benzer süreçleri yaþamýþtým. Sabrýn mükafatýný görüyorum. 2.çeyrekte yavaþlama olabilir ancak yavaþlamanýn hissedildiði çeyrekte çok iyi gelecek 3. ve 4.çeyrek fiyatlanmaya baþlayacaktýr. Fiyat iner çýkar, yeter ki þirket yatýrýmlarý sürdürsün, karlýlýðý uzun vade devam etsin. Temettüleri devam ettirsin.
HTC U11 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Rüzgarýn bol olsun, güneþin parlak [emoji948][emoji946][emoji274]. Enerjiye çok ihtiyacýmýz var. Elektrik fiyatlarý da artýyor, artmaya da devam edecek bu gidiþle.
HTC U11 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrýmlarda hýzlanmaya ihtiyacý var. Aksen meyve topluyor. Bu daha ÇED raporu ile uðraþýyor.
Borcu az bir þirket. Dünyada enerji fiyatlarýnýn yakýn zamanda düþmesi mümkün deðil. Ülkemizde PTF fiyatlarý artmaya devam ediyor, yeni elektrik zamlarý icin fýrsat kolluyor yönetenler. Rüzgar ve güneþ olduðu sürece þirket için bir sorun yok. Onlar da bitmez memlekette. Bu ortamda þirketin karlýlýði saðlam þekilde devam eder. Özellikle 3. ve 4. çeyrek iyi geçer.
Çed ve izin süreçlerini bilemem ama ges yatýrýmlarýný malzeme tedariðindeki sorunlardan ötürü hýzlandirmak zor. Yurtiçindeki üreticiler 1-2 yýllýk üretimi kendi iþleriyle doldurmuþ durumda. Yurtdýþýndan 7-8 aydan önce ges için malzeme temin edilemediði söyleniyor. Þirket karlar biriktikçe hazýr tesisleri satýn almaya yönelebilir eðer bir fýrsat çýkarsa (ki bu fýrsatlarý da kovalýyorlardýr). Bu periodda hibrit enerji yatýrýmlarýný devam ettirir.
Sorun yok, devam. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
SM-T720 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri