Diðer bölgelerde durum ne bilmiyorum ama Ýzmir Çeþme’de 2 aydýr kafayý yedi rüzgar gülleri dönmekten.
Mevlevi semazenleri bile bu kadar hýzlý dönmüyor.
3. ve 4. çeyrek rekor karlar gelecektir.
1 milyar yýllýk kar bekliyorum.
Diðer bölgelerde durum ne bilmiyorum ama Ýzmir Çeþme’de 2 aydýr kafayý yedi rüzgar gülleri dönmekten.
Mevlevi semazenleri bile bu kadar hýzlý dönmüyor.
3. ve 4. çeyrek rekor karlar gelecektir.
1 milyar yýllýk kar bekliyorum.
Enerji üretiminde rüzgar oraný ile ilgili güzel bir çalýþma.
https://twitter.com/_bruglione_/stat...XsPVuVSG6j7xdA
Brüt kar,,hasýlatýn %85 i,, satýlan malýn maliyeti %15,,oldukça iyi rakamlar.Büyüme odaklý bir hisse görünümünde.
Net kar ise hasilatýn %63 ü,,,,%10-15 e çalýþan þirketler var ki,,,%63 oldukça yüksek rakamlar.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Kýsa vade beklentiye girmek bu seviyelerden üzebilir, bazý þeyleri erken fiyatlarsa bilemem ama sürekli yorumlayan biri olarak bunu yazmak zorundayým. Vakti olan, gerçek bir ortaklýk olarak düþünen için sorun yok. Bu yatýrýmýmda pozisyonum hisse fiyatýndan baðýmsýzdýr, yenilenebilir enerjiye olan inanç ve ilgim, baðýmý güçlendiriyor.
Kýsa vade için bir þey beklemiyorum zaten. 2. çeyrek beklentim 1. çeyrek karýna yakýn bir rakam gelirse benim için kafi. 3. ve 4. çeyrekler için yüksek beklentim var ama. Yýlllýk yaklaþýk 1 milyar kar ile kapatmasýný beklerim. 10 fk ile 20 liraya kadar potansiyel barýndýrýr benim için. 7 ay vadede iyi bir getiri bence.
Yer Ýmleri