Küresel ve yerel finansal piyasalarla alakalý geliþmeler, menkul kýymetler
Küresel ve yerel finansal piyasalarla alakalý geliþmeler, menkul kýymetler
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Hayýrlý olsun... faydalý bir baþlýk olacaðýný düþünüyorum...lebaleb doluþalým
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayýrlý olsun.Halkbank topiðindeki yazýlarýnýzý devamlý takip ettim.Finans piyasalarý ile ilgili müthiþ bir bilgi birikiminiz var.Buradaki paylaþýmlarýnýzý dikkatle takip edeceðim.Paylaþýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler,kolay gelsin.
hayýrlý olsun
TH üstadým sizi böyle dilediðimizde bulabileceðimiz bir topik olmasý harika olmuþ
çok mutlu oldum
engin bilgilerinden ve fikirlerinizden artýk doya doya faydalanmaya devam edeceðiz...
çok teþekkürler![]()
Duhul: Feb 2004
Hayirli olsun. Eminim guzel iceriklere sahip bir baslik olacaktir. Takipte olacagim.
Tüm arkadaþlara selamlar. Civanmert sevgiler, saygýlar. Birbirimizi münferit topiklerden zaten tanýyoruz. Böyle bir topik açarak özellikle küresel ortamdaki geliþmelerden dem vurmayý planladým. Þu anda olaðanüstü bir süreçten geçiyoruz, hem yerel hem de küresel baðlamda. Örneðin ABD'de tarihin en uzun boða piyasasý halen devam ediyor. 2009 Mart'ýndan bu yana 12 yýldan beri devam eden bir boða piyasasý bu, hala da gideceði yer var gibi gözüküyor.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
BÝST'in önümüzdeki haftalardaki/aylardaki performansý maalesef pek bir þey vaat etmiyor. Ülkenin içinde bulunduðu ekonomik durum borsanýn önünü kesiyor. Ülke yönetimine pek güven duymayan yabancý yatýrýmcýlar da maalesef BÝST'e ilgi göstermedikleri gibi ellerindeki pozisyonlarý da çýkarýyorlar.
Yer Ýmleri