Hoþgeldin Stah komutan
Hoþgeldin Stah komutan
bir halt olacaðý yok.
Sayýn TH yorumlarýnýz için teþekkür ederim ,ben de 1 senelik borsa tecrübemle sizin gibi nedenlerini de açýklayan ve araþtýrýn diyen forumdaþlardan büyük keyifle yeni bilgiler öðreniyorum, tecrübelerinizden faydalanýyorum. Teknik kýsýmlardan henüz cok anlamýyorum öðrenmeye çalýþýyorum bu baðlamda endeksden genel beklentimiz ne olmalý. Ben sabýrlý ve uzun vadeli düþünüyorum sizin endeks ile ilgili hem bilgilerinize hem de tecrübelerinize dayalý olarak beklentiniz nelerdir ,paylaþýrsanýz sevinirim ,saygýlarýmla...
Tþk ederim 666 biraderim ama Forumda iþim bitiyor filan deme. Senin müthiþ katkýlarýn oluyor. Her ne kadar senin eþsiz katkýlarýna müteþekkir olmayanlar var ise de birazcýk borsa tecrübesi olanlar bu gerçeðin farkýnda. Senin yorumlarýn hem ders niteliðinde hem de onlarý okumak çok zevkli. HALKB'deki problemler de öyle hemencecik çözümlenecek gibi de durmuyor, senin de gözlemlediðin gibi. O yüzden iþim bitiyor filan laflarýný geç, geleceðe bak.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
nilkiz, fenerLEE: Teþekkürler, tecrübe ve bilgi paylaþýmlarýmdan bir fayda elde ediyorsanýz ne mutlu bana. Sevgiler TH
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
STAH Komutan selamlar sevgiler, seni burada görmek büyük bir zevk. Bizim eski Plato'dan burada 1 düzine kadar arkadaþ var örneðin ayhan53 (Rallici Baþkanýmýz), slx, Gazmanbaba, kuzu vs niklerini hatýrlayabildiklerim. Komutan, senin yerin ayrýdýr, çok deðerli bir þahsiyetsin. Muhabbetini gerçekten de çok özledim desem hiç yalan olmaz. Katýlýmýný bekliyorum STAH Komutan, kendine iyi bak. Sevgiler Saygýlar Hürmetler. TH
1 yýllýk tecrübe son derece azdýr, borsadan para kazanýp kazandýðýný elde tutabilme açýsýndan tamamen yetersizdir aman dikkat et. Acemilerle tecrübesizlerin þanslarý genellikle yaver gider ve hep öyle olacaðýný sanýrlar ama er veya geç ellerinde patlar. Ufak ufak baþla ve deneyerek öðrenmeye çalýþ, kendini test et. Risk alýrken alman gereken riski en baþta belirle. Her zaman bir stratejin olmalý. Ýþler ters gitmeye baþlarsa ne yapman gerektiðini en baþta belirlemen gerekir. Bir borsacýnýn baþýna gelebilecek en kötü þey en baþta güzel paralar kazanýp bu iþin çok kolay olduðunu varsaymasýdýr. Bilgi ve tecrübe çok önemlidir. Eksikliklerini kýsa zamanda kapatmaya çalýþ.
Mevcut konjonktür borsada yatýrým yapmaya uygun deðildir. TR ekonomisi iyi yönetilmiyor. Ülke yüksek faiz, yüksek enflasyon, kötü yönetim, artan iþsizlik, artan belirsizlikler, azalan kârlýlýk kýskaçlarý arasýnda sýkýþýp kalmýþ durumda. Þirketlerin içinde bulunduðu genel durum da iç açýcý deðil. Ülkenin içinde bulunduðu durumu banka hisseleri gayet gerçekçi bir þekilde yansýtýyor çünkü defter deðerlerine göre %50'yi aþan hatta %75'e kadar yükselen muazzam iskontolarla iþlem görüyorlar. Bankalar ülke ekonomisinin temel direkleridir. Bu direkler eðer olumlu mesaj veremiyorsa demek ki ekonomide iþler yolunda gitmiyor demektir.
Yer Ýmleri