128 in nerede olduğu belli , önemli olan mevzu bunu neden mb ihale usulü değilde kamu bankası aracılığı ıle yapıyor , kim hangi seviyeden ne kadar almış çıksın açıklasın mb başkanı..
zor mu mk malının nerden alındığını çıkarıp söylemek, şu surdan şu kadarını almış şu kadarı şuraya gitmiş demek..
murat sancak dediği şahıs şu an için adana demirspor un başkanı..
hani bu yıl lige çıkan..
buraya mümkünse trol yazmasın , üç kuruşluk beyinlerini yalamak için kullansınlar lütfen..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Sedat Peker Cüneyt Özdemir videoları izliyorum. Sedat Peker bugün ku video da Suriye ve silah petrol olayına RTE ile birlikte girdi. Buna en son Putin değindiğinde Rusya uçağı düşürülmesini sonucunda RTE koşarak Rusya'ya gitmişti. Bu olay uluslararası istihbarat radarına girmiş oldu. Bundan sonra neler olacak göreceğiz
Aynen arkadaşım dediğine katılıyorum bu adamlar yıllardır devlet yönetiyor piyasanın alt üst olacağını doların artacağını viop taban yapacağını benden senden daha iyi biliyorlardır. Aslında elimde güç olsa ben de bulurum kimler viop short dolar long çift taraflı vurgun yaptığını..
Suriye'de ilerde ABD ve Suriye Rusya ilişkilerinde ciddi bir bozulma sonucunda bizim ilerde öso yada mso yüzünden ceza alır mıyız.
Yer İmleri