Patron taahhüdüne ek olarak 100 bin lot da þirketleri aracýlýðý ile alým yapmýþ ve arz fiyatý altýndan satýlmayacaktýr demiþ. Olumlu haberler bence. 10 gün süreçde arz fiyatý altýnda kalmamalý diye düþünüyorum...
Patron taahhüdüne ek olarak 100 bin lot da þirketleri aracýlýðý ile alým yapmýþ ve arz fiyatý altýndan satýlmayacaktýr demiþ. Olumlu haberler bence. 10 gün süreçde arz fiyatý altýnda kalmamalý diye düþünüyorum...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Patron halka arzýn yarýsýný arz fiyatýndan geri alacak bana göre arz fiyatýnýn altýndaki her fiyat arbitrajdýr(bu tarz alým garantisi olanlarda)![]()
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
bireyseller üst sýnýrdan aldýlar, diger kurumsal ve yüklü alým yapanlar ise daha aþaðýlardan pazarlýk usulu aldýlar, sonuç ise bireyseller ZARAR da, diðerleri ise KARDA ve satýþta
sabýr, sabýr, sabýr...
Moral bozmaya gerek yok bir de bakmýþsýnýz akþama tavan kapatmýþ. Sonuçta yarýn sabah 18 TL'de garanti alýcý var ve 10 gün boyunca alým yapacak. Bu yüzden buraya trade etmeye gelen çok olur diye düþünüyorum, yeter ki panik satýþlarý tamamlansýn.
18 tl den kim alýyor? Þirket 18 den alcam dememiski hergun sukadar alým yapcam demisSM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam on gün boyunca her sabah açýlýþta 18TL'den 1,875 Milyon lot alým emri göndereceðini taahhüt etmiþ ve dediðini de yapýyor. Piyasa açýlýþta kaçtan verirse o fiyattan alýyor taahhüt ettiði alým miktarý da halka arzýn %45'ine tekabül ediyor. Herhalde bu kadar malý 18'den alýp 17'den satmayacaktýr diye düþünüyorum.
Yer Ýmleri