Madencilik tarafý ile ilgili bilgisi olan var mý? Antimon
Madencilik tarafý ile ilgili bilgisi olan var mý? Antimon
Durum CANTE ye özgü deðil... Bütün hisseler ayný durumda nerdeyse... Hacim yok, iþtah yok, alternatif yüksek faiz baskýsý çýktý borsaya... Borsanýn ve endeksin yükselebilmesi için bir hikâye yok...
Testere piyasasýna devam belli bir bantta... Böyle gider bir müddet daha... Çok beklentiye girmeyin...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CATES arzýnýn fiyatlamasý mý geliyor.Ayný sektörde halka açýk baþka santral yok.Yoksa yine gelecek bir KAP haberinin kokusunu mu aldýlar.
Þeker den dün dalan muhterermi fena kusturdular.Bu iþ baþka boyutlara geçiyor.Param var alýrým bir þey olmaz zannediliyor,
Öyle olmadýðýný anladýðýnda bak ben sattým gitti oluyor.Çöplüðe yabancý horoz girerse tavuklar kaçarmýþ.
Piyasa mezbaha ya dönmüþken, yeþil filiz vermesi de bir iþarettir.Hele seans kapanýþýna yakýn iþtah
varsa dadýndan yenmez.
Hergun yapýyor kapanýþa yakýn 15-20 puan sonra sabah erkenden geri alýyorekranda tek iþtahlý hisse cwene
Ýns cante de çýkar
Enerjileri aldýlar hayr olsun. Ben yarýsýný verdim kapanýþta![]()
Hayýrlý olsun.
Ak yatýrým tek büyük alýcý 19.12 de 1,5 milyon lot alýcýydý.Halkyatýrým günlerdir ufak ufak topladýklarýný tek kalemde verdi.
18,20-25 lerde artýk hiç satýþ gelmeyince dibi gördük diye aldýklarýný düþünüyorum.
Bakalým yarýn ne olacak alýmlara devam mý satýþ mý?
Hatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri