Cin þiþeden çýkmýþ.Hadi hayýrlýsý...
Cin þiþeden çýkmýþ.Hadi hayýrlýsý...
yani hocam 6 milyon dolara petrol sirketi Maduro da olsa vermezler. Beklentiniz ne bilmiyorum ama, 500 milyon dolarlik bir sirket cante. Kapta".....DVSA adýna üretim faaliyetlerini gerçekleþtirecektir" denmekte. Nasil yapacakalr bunu bilmiyorum, isin uzmanlarina sormak laizm. Uzamn degilim gercekten ama yerin altinda oldugu biliniyorsa, yerin altindan cikarmak icin gerekli ekipman ne kadar zor olabilir. Rafineri kurup isletmiycez sonuca. Cikaricaz vericez.
Albayraklarýn motorla ne ilgisi vardý,,tümosaný aldýlar,baþarý ile yürütüyorlar.
Odas ýn enerji ile ne ilgisi vardý,,Can ý kurdular,baþarý ile iþletiyorlar.
Þirketler baþka sektörlerde iþ yapamaz diye bir þey yok.
Bütün iþ kafa yapýsýnda,hünerini göstermede.
Sýfýrdan,deðiþik iþ kollarýnda baþarýlý olan çok kiþi ve þirket sayabilirim.
Hayýrlý olsun diyorum.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Özelleþtirme yolu ile alýnmýþ bence. Anladýðým budur...Kalan % 40 kimin acaba ?Söz konusu þirket Venezuela'da yer alan ve 4 sahadan oluþan üretim bloðunda toplam 171 kuyudan oluþan hafif ve graviteleri 18° ile 60° API arasýnda deðiþen orta ham petrol üretimine sahip alanda Kalkýnma Planý çerçevesinde PDVSA adýna üretim faaliyetlerini gerçekleþtirecektir.
Hemfikir olduðumuz tek þey, çýkan o petrolü kimin gemiciklerinin taþýyacaðýdýr...Bu Kýlýçlarýnoðlu var ya, þeytanýn aklýna gelmez...![]()
Son düzenleme : Hissedarxd; 02-12-2023 saat: 12:01.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Tam da Paris, maris, küresel ýsýnma konularýna girmiþken bir anda petrol þirketi oluverdik...Bak sen Allah'ýn iþine !..![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
bir zamanlar ÝPMAT VE KOZAD diye iç içe geçen bir þirketlerimiz vardý...biri davetiye basýyor diðeri satýyordu (sanki ipmat davetiyeyi kendi satamýyormuþ da bunun için bir pazarlama þirketi kurmuþ)...neyse önce ÝPMAT sonra baðlý ortaklýðý KOZAD halka arz edildi.. (KOZAD ipmat borsaya açýlmadan hemen önce kurulmuþtu)...böylece bir malý iki kez halkýmýza arz ettiler...
sonra..holdingin aldýðý KOZA altýný KOZAD ve ÝPMAT a baðlayarak daveti ve davetiye pazarlma þirketleri altýn üreticisi oldu güya.. sonra KOZAL altýný halka arz edince bunlarýn altýna ulaþamayan arada ATP gibi bir þirketin olduðu görüldü...
bunlarýn deðerleri düþmesin diye ÝPMAT ý petrol aramak-çýkarmak ile KOZAD ý altýn dýþýndaki diðer madenleri aramak-çýkarmak amacý ile iþtigal deðiþikliðine gittiler...
bu süreçte 2 defa bedelli dayadýlar...
aradan 15 sene geçti....elde ne var...arama ruhsatlarý dýþýnda ???
Son düzenleme : ft-2; 02-12-2023 saat: 12:06.
Yer Ýmleri