SPK mevzuattýndan iyi anlayan kimse var mý?
Tahsisliden sonra odaþa Çaðrý yükümlülüðü doðuyor mu doðmuyor mu bilen varsa aydýnlatýrsa çok faydalý olur.
Þöyle bir bilgi var
“Çaðrýda bulunma zorunluluðu ile ilgili maddeye göre; tek baþýna veya birlikte hareket ettikleri kiþilerle beraber, doðrudan veya dolaylý olarak bir ortaklýðýn yönetim kontrolünü saðlayan paylarýný iktisap edenler, diðer ortaklara ait hisse senetlerini de satýn almak üzere çaðrýda bulunmak zorundadýrlar.”
Tahsisliden sonra mý odaþýn payý %50 nin üzerine çýktý acaba?Yoksa önceden %50 üstü var mýydý?
Kaldý 2 gün olaðanüstü yönetim kuruluna.
Yatýrým tavsiyesi deðildir bilgi edinme amaçlý bilenlere sorumdur.Teþekkürlet
Endeks birkaç hisse ile ayakta durmaya çalýþýyor,,al veren hisseleri bile almýyorlar.,,Hacim de iyice düþtü.
Merkezin sýkýlaþtýrmasý devam ettikçe,hacim daha da düþecek.
Böyle bir durumda ne teknik çalýþýr ne temel,,,panik satýþlarý olur.
Son düzenleme : olimpik forum; 18-12-2023 saat: 17:38.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Coþku alýþlarýnda ne olursa olsun al dönemi,
Panik satýþlarýnda ne olursa olsun sat dönemi hakim olur.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Endeks son 6 ayda neredeyse % 100 yükseldi, biz (özür dileyerekten) mal gibi baktýk o ayrý...Velev ki üstatlarýn dediði gibi endeks bazýnda 6.500 lere bir düzeltme olursa vay halimize...Hiç bir fýrsatý kaçýrmýyor çember sakallar.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Aynen dediðiniz gibi, tez konusu. Ýnsan merak ediyor bunun sonunda ne olacak diye. 20 Aralýk'a da 2 gün kaldý. Belki orada netleþir konu biraz...
Endeks açýsýndan son aydaki yabancý giriþi varken 6500 bana zor geliyor. 12 aylýk karlar kapýda. Enflasyon ile rekor karlar olabilir...
Bekleyip, göreceðiz artýk...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Yer Ýmleri