Gedik yatýrým karanlýk odada 4,6 milyon lot mal aldý
17,40 ta bekleyen 2,6 milyon lot alýcý ile hafta kapandý
7,2 milyon lot alýmý girince qnb 2,5 milyonunu verdi 2,1 milyon da kimler vermiþ anlayamadým açýkçasý.
Pazartesi çok merak ediyorum nasýl açacak.
%99 ihtimal gedik devamýný getirmez önceki hareketlerden akýlda kalana göre.
Bundan önce 1 kez hatýrlýyorum akyatýrým
dan diye 2 milyon lot alakasýz yüksek bir yere alýþ girmiþtionun harici hiç hatýrlamýyorum bu tarz bir hareket
Ýlginç hayýrlýsý
Oyak ve qnb tamam yýlbaþýna göre alanlarda
Teb ve global kaldý geriye bana göre
GARAN.13TL den aþaðý süzüldü.9,5 geldi. 3 sene önceydi yanýlmýyorsam. uçacak tavan tavan gidecek, düzeltti kaporta orjinal oldu falan dediler millet yumuldu.az bi geçti haydaaa, iþte konjonktür köþesinden sýzýntý yapmýþ eee, yabancýlar kaðýttan çýkýyorlar, 2-3 sene gelmiyecekmiþ diye , hertarafta bi rüzgar. kaðýt geldi 5,40a . bir iþlem oluyor. anafor gibi girdap gibi. tahtaya yazýyorsun sat diye. teyiti gelmeden kaðýt gidiyor. dedim bu nasýl yaaa. yabancýlar gidiyor. kaðýt satýyorlar milyon lot milyon lot. tamamda. olmuþ 2 saatte 10 milyon lot. kim la bu salaklar niye alýyorlar?dedim. yabancýlar siz zarar etmeyin. biz edelim diyemi alýyorlar..yabancý takaslarýna baktým. satmýþ adamlar. ama, kaðýtlar hiç müþteri sýkýntýsý çekmeden hepsini alan birilerini bulmuþ. dedim ticarette böyle kural daha icat edilmedi...hemen daldým 5,40 dan almaya bende baþladým. baþladým almaya 2 ay geçmedi hisse 7 tl den yukarý çýktý. en son kalýntýsýný 57 TL den sattým.bu oyunu hep böyle oynuyorlar. bugün 17 tl ye cante aldým. seans 17,15 den kapandý karanlýk ta 17,40 oldu. 17 ye aldýðýmda 17,30 dan gitmiþ
Cuma kapanýþta 2,6 milyon lot alýcý olan 17,40’ýn 30 kademe altýnda þu an gedikten tahmin ettiðim gibi hiçbir hareket yok bugün 20 bin lot aldý.
Devamýný getirmedi tabiki
17,40 tan malý vermedin þimdi 17,10 dan bile veremezsin fýrsatýný bulunca ver bir daha uðraþtýrma bulamazsýn mesajýný vermiþ oldular.
Yeþilköyün aðasýnýn oðlu çalýþmazmýþ. Millette boyna yatýyor diye eleþtiriyormuþ. bu laflar kulaðýna gidince. evdeki öküzü pazara çýkarmaya baþlamýþ. güya satacak. millet gelirmiþ. öküzün diþine bakýp, kaç yaþýnda olduðunu anlayýp fiyat verecek. tabi öküzün her seferinde aðzýný büzüyorlar caný yanýyor. tabi aðanýn oðlu da satmaya niyet yok pahalý fiyat söylüyor alan olmuyor. bu iþ haftalarca sürmüþ. tabi caný yanan öküz haftalar sonra , kendisine bir el uzandý mý, hemen aðzýný açýp diþini göstermeye baþlamýþ. Bizde alýþtýk. karanlýk oda da satmaya.
Yer Ýmleri