Originally Posted by ft-2 1 0CAK-31 MART 2024 arasý PTF aritmetik aðýrlýklý ortalamasý 65.84 $ iken 1-18 nisan arasý 48.69 $ USD/MWh --2. çeyrek böyle gitme ihtimali yüksek....bu fiyatlar ile para kazanmak mümkün mü??... --ayraný yok içmeye, uçak ile gider su içmeye... Veriler için teþekkür ederim.
Originally Posted by fenerbahceli Veriler için teþekkür ederim. Demekki bu bilgiler faydalý bilgiler. fakat, finansal okur yazarlýðým yeterli olmadýðý için bir anlam yükleyemedim. Sayýn fenerbahçeli , bu bilgilerden nasýl bir istifade saðlayabilirim. nasýl bakmalýyým bu veriye
Tahtacý Fenerbahçe’li herhalde, fiyatý 19,07 tutmaya gönül vermiþ
IMG_4285.jpg Bu akd den nasýl bir sonuç çýkar? Toplamaya devam mý ediyor yoksa 15 milyonu satar mý buralardan?
Originally Posted by burakgunduz IMG_4285.jpg Bu akd den nasýl bir sonuç çýkar? Toplamaya devam mý ediyor yoksa 15 milyonu satar mý buralardan? Son 4 günlüðü atabilir misiniz citibank 10 milyona yakýn mal mý satmýþ? Feci bir tahta
Originally Posted by Kandinsky Son 4 günlüðü atabilir misiniz citibank 10 milyona yakýn mal mý satmýþ? Feci bir tahta Citibank satmýþ mý almýþ mý? Telefondan tam göremiyorum. Ýlk 18 milyon, son 34 milyon ise; 16 milyon mal almýþ olmuyor mu? Ýnceleyerek bilgi verirseniz sevinirim. Cevabýnýzý bekliyorum. Selamlar
Son düzenleme : EGEDUK; 19-04-2024 saat: 15:37.
Originally Posted by EGEDUK Citibank satmýþ mý almýþ mý? Telefondan tam göremiyorum. Ýlk 18 milyon, son 34 milyon ise; 16 milyon mal almýþ olmuyor mu? Ýnceleyerek bilgi verirseniz sevinirim. Cevabýnýzý bekliyorum. Selamlar Sanýrým almýþ Saat 17.47 fiyat 19.08 A1 yatýrým bugün 1,2 mio lot artýda balyozu vuracak mý bakalým 18,80lere kadar
Originally Posted by Kandinsky Sanýrým almýþ Saat 17.47 fiyat 19.08 A1 yatýrým bugün 1,2 mio lot artýda balyozu vuracak mý bakalým 18,80lere kadar Tabiki almýþ. Feci bir tahta öyle mi? Bu yaptýðýnýz kul hakkýna girer. Uyarmýþ olayým.
Forum Rules
Yer Ýmleri