Sayýn egeduk aslýnda hiç alýnmaz demiyorum 😃 sadece gidiþatý gördüðüm için 16 üzerinde de almam diyorum, bahacaz stabil olsun, alýmlarda kaydadeðer bir geliþme yok, þimdilik üstten alýrýz ama hergün, düþerken gerek duymadým
Sayýn egeduk aslýnda hiç alýnmaz demiyorum 😃 sadece gidiþatý gördüðüm için 16 üzerinde de almam diyorum, bahacaz stabil olsun, alýmlarda kaydadeðer bir geliþme yok, þimdilik üstten alýrýz ama hergün, düþerken gerek duymadým
Takýlýyorum Sayýn Vosbaga.
Þimdi uzun vadeli grafiðine baktým.
Tarihi destek 15,90-16,10 gibi gözüküyor.
Ve tam da bu noktalardayýz.
Hafta sonu detaylý inceleyip, haftaya yüklü son alýmýmý yaparak, maliyet düþürerek uzun vadeli beklemeye geçmeyi planlýyorum.
Yaa nasip.
Bundan sonra fiyat ne olursa olsun ekleme veya satýþ yapmak üzere.
Valla gençler masallah ne bitmez para varmýþ sizde ;) Hergun aldýk sattik geyiginiz harika, keþke numaralarýnýzý alsanýz da sabaha kadar alýp sattýðýniz yerleri konussanizBir iki faydali üstad vardý, hisse düþecek dedi diye adami kovaladiniz ama adam haklý çýktý...
Siz de haklýsýnýz.
Ne diyim?
[emoji3]
Vala kimsenin kimseyi, kovaladýðý yokda elinde hisse yokken hisseyi kötülemek de bi ayrý yani neyse gelelim canteye henüz stabil durum yok 16 üzerinde de almam kendi adýma
burada tekrar etmek isterim. Deðerli bir aðabeyim bana þunu söylemiþti. Bütün endeksler kýzardýðýnda, en kýzarmýþlarýndan yatýrým için al derdi. sanýrým öyle bir durum epey yakýn görünüyor.
Yer Ýmleri