Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Satacam diye deðil hocam sattým diye geçti haberi.
Ben böyle film fýrýldak dönen tahta görmedim.
Kaliteme yakýþtýramýyorum bunda yatýrýmcý olmayý bu gün itibariyle
Bedelsiz onayý geliyor týk yok sonra kap düþüyor 17,90 hah tam gidiyor diye umutlandýrýyor odaþýn toptan satýþý çýkýyor
Ulan(afedersiniz) daha yeni dünyanýn lotunu 21.15 ten tahsisliden odaþ olarak aldýn þimdi 15.küsurdan kime satýyorsun?Odaþ yatýrýrýmcýsý ne yapsýn 500-600 milyon odaþýn zararý var
Bu kadar mal çýktý piyasaya tahtacý ne yapacak bakalým basarsa aþaðý tahtaya sýkýntý ama yukarý sürerse de iyi mal topladý
Kimlerle dans ediyormuþuz arkadaþ ya
Bu haberler
güzel haberler.
Diyor ki testereden kazanmaya devam.
Sattýlar da kimler aldý?
Fonlar aldý.
CANTE nin fonlarda hiç hissesi yoktu.
3-5 fonda vardý o da kýymetsiz.
GSP fon bile 1000 tane almýþ.
Afferim fonlara.
Hissenin arenada dövüþecek GLADYATÖR ihtiyacý var .
A1KAPÝTAL her zaman olduðu gibi yine göz dolduruyor.
Gladyatörden ziyade tam bir ODAS ÞÖVALYESÝ...
Twitterda risitas’ý takip ediyorum
Nokta atýþý tahminleri ve odaþ grubunu yakýn takibi var.Odaþta dibi 7,86 ile bildi en son
Bofa teb satýþlarýný patronlar karþýladý diyor.
Bugün kapanýþta yazmýþ
peki ben neden ve neyi olumlu buldum bu #cante ‘de ?
siz de görüþlerinizi yazýn,ama lütfen öncesinde KAP ý dikkatli inceleyin, patron mal sattý vs kafasýyla bakarsanýz olmaz.
tabi kiþiye ve bakýþa göre finansal arena da görüþ olarak çok büyük bir zenginlik mevcut.
Ýþçi ve memur için, hatta emekli için, borsadan istifade edenler ve etmeyenlerin gelir ve refah seviyeleri cidi olarak farklýlaþýyor.
yatýrým olarak altýn, dolar faiz borsa vs vs sýralamasý kemikleþmiþ idi,
Þartlarýn deðiþtiði aþikar.
Borsadan nasiplenmeyen birikimler enflasyonun altýnda ezilmeye mahkum.
En azýndan önümüzdeki 2-3 yýl iyi deðerlendirilmeli.
Borsadaki enflasyon deðerlemesi sanýrým bu yýldan baþlýyarak diðer finansal tercihlerden iyi olacak.
Risitas yazmýþ copy paste:
cante ve odaþ borçlu,bedelli sabýkasý olan,kurumsallýktan uzak,spek hisseleri iken son 1 yýlda gözle görülür adýmlarla paslaþa paslaþa borç sýfýrladýlar diye okuyorum
maðdur ettiler evet ama kasalarý doldurup özkaynaklarýný fullediler
fiyatý bu Pzt sabahý 16.04 olan hisseyi fonlar bugün 15.35 ten toptan almýþlar,bu iskonto normal
ayrýca bu fonlara çaðrýya çýkýlýrken Venezuella dahil olmak üzere atýlacak adýmlar ve KAP’lar konuþulmuþtur herhalde diye düþünmemek saflýk olmaz mý?
þimdi bu fonlar ucuza aldý diye sövüyoruz da..
Bu fonlar da çýkýp :sanki bizden önce þampiyon oluyordunuz deseler ne diyeceðiz?🙈🙈
Yani diyeceðim o ki:ilk defa malýn nereye gittiði belli, mala güvenip yatýrým yapan tüzel kiþiler,resmi fonlar içeri alýnmýþ diye görün
Beðendim yazdýklarýný
Yer Ýmleri