Epey adm gemi, haliyle cevap hakk doduu iin yazyorum...Yoksa borsa ile iim (az biraz PRKME haricinde) tamamen bitti ve piyasay eskisi kadar yakndan takip etmiyorum...Balklar da i g yokluundan ylesine okuyorum...Bu bakmdan yazdklarmn herhangi bir gr, neri ya da tavsiye niteliinde olmadn zellikle vurgularm...
Benim CANTE pozisyonumu kapatmam tamamen stratejik bir zorlama ile oldu...Yani bkma, ksme vb duygusallktan deil...O dnem fiyatlar hemen hemen aynyd ve BRKSN'da bir miktar pozisyon amtm...Adamlarn hunharca satlarnn hepsini tek bama karladm ve en sonunda (Keko ve bir ksm arkadann tahtaya gelmesi de etkili oldu) tahtay yukar srmek zorunda kaldlar...Sonrasnda gayet gzel bir kar ile tm pozisyonlarm kapatp BES'e gei yapmaya baladm...Halen de peyderpey fon al satlar ile o mecraya yatrm yapmaya devam ediyorum arkadalar...nk bu yapay zeka ve algoritmik emir tabanl borsa beni haddinden fazla yormaya ve salm olumsuz etkilemeye balamt...imdi kafam gayet rahat, iyi yapmm...Ge kaldm ama olsun...
Hisse senedi piyasas (hesap alrken bir sr anket ve szleme doldurulmasndan da belli) yksek riskli bir piyasadr ve riskin en by kt niyetli patronlarn varldr...Bu, kk yatrmcnn temel handikabdr nk hi bir yeri doru olmayan, tamamen eteler tarafndan ynetilen bir devletsel yapda Allah'tan baka hi kimsemiz yoktur...ok yorucu bir durum ve vcudum artk bu yorgunluu tayacak dinlikte deil...
Buradaki herkese bol kazanlar diliyorum...
Sayg ve hrmetlerimle
Gerek, siz ona inanmaktan vazgetiinizde ortadan kaybolmayan eydir...
Yer mleri