Originally Posted by
Hissedarxd
Gayet tabiki bu yazdýklarým çok kýsa vadeli grafik ve indikatörler ile trade yapanlar için geçerli deðildir...Onlar kendi aleminde ve aksine bu tür alengirli iþlerin sonuçlarýndan mis gibi para kazanýyorlar...Sermaye Piyasasý genelindeki büyük resimde olan biten de zaten budur...Yazýlacak sayfalarca þey var ancak anladýnýz siz onu...
Sn Hissedarxd; bu forma benden ve sizden baþka grafik atan üye olduðunu hatýrlamýyorum..trade yapan üyelere gelince sanýrým bu konuda en baþarýlý olan da sizsiniz..bu yatay piyasada 1 ev parasý (2 milyon gibi) bir kazanç saðladýðýnýz arka sayfada duruyor.. inanýn aklýmdan ''mis gibi para kazanmýþ'' gibi bir düþünce geçmedi ki ben cante de bu kadar para kazanmadým...ben genelde, karancýn bol ve daim olsun derim..
Borsada, usulsüzlüklerin haksýzlýklarýn, hatta hukuksuzluklarýn çok sýk yapýldýðýný söyleyen bir çok yazýnýz var..bu düþüncenize kýsmen katýlýyorum.. uzun vadeli yatýrým yapmýyor olmamýn bir nedeni bu olsa da, bir diðer nedeni, kýsa zaman aralýðýnda kazançl getirebilecek senetleri bulmak.. 1 - 1.5 ay içinde 10 -15 kat, sorgusuz, sualsiz artan senet bulmak için geçmiþ grafiklere bakmak yeteri.. ancak ben teknik analiz ve tarama ile yükseliþ yapabilecek senetleri gelecekte bulabilmek için 28 yýlýmý harcadým..kýsaca alengirli iþlerle pek iþim olmaz.. mevcut bilgi ve birikimlerimle borsa hayatýmý devam ettireceðim..
Saygý ve hürmetlerimle...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri