Originally Posted by
Hissedarxd
Sayýn üstadým, gerek bu baþlýða gerekse de þahsen benim teknik analiz tecrübelerime yaptýðýnýz katkýyý her zaman ifade ettim, yine tekrar ediyorum...Bu hususta size minnetarým...Ancak, benim o dönem CANTE'deki total parasal pozisyonuma ve süreç içerisindeki alternatif yatýrým araçlarýnýn getirilerine baktýðýmýzda aksine hem paramý hem de saðlýðýmý kaybettim...BES kararý almamdaki en büyük sebep de saðlýkla ilgili geliþmelerdir zaten...
Borsada trade etmek çok yorucu bir iþ ve geçmiþte dönem dönem astýðým iþlemlerden de anlaþýlacaðý üzere (bazen günlük 300-400 bin lot çevirdiðim olmuþtur, günlük diyorum dikkat buyurun) bir o kadar riskli...Hele de bu tahtada olduðu gibi bu alemin en usta oyuncularýnýn algoritmik iþlemlerini yapan robotlarýn var olduðu yerde iþlem yapmak her babayiðidin harcý deðil...Net ! O bakýmdan, ben her zaman buradaki arkadaþlarýma dikkatli olmalarý tavsiyesinde bulunmuþ, kredili iþlemlerden uzak durmalarýný hatýrlatmýþtým...Bugün de ayný noktadayým...
Bu açýdan sizi ayriyeten tebrik etmek gerekir ki, böyle bir tahtada çok kýsa vadeli grafik ve indikatörlerle uzun bir süreç içerisinde trade etmek...Yazarken bile yoruldum...

Üstadým, ilgi ve paylaþýmýnýza teþekkür ederim.. bende sizin temel paylaþýmlarýnýzý yakýndan takip ettim ve yararlandým.. borsadaki süreçleri takip ederken yarattýðý baský ve stresi her zaman bir sorun oluyor...ara sýra bu anlarý eðlenceyle geçiþtirmeye çalýþsam da tamamen kurtulmak pek mümkün olmuyor ve saðlýðýmýzý da olumsuz etkileyebiliyor...yeni yatýrým kararýnýzla size bol ve daimi kazançlar, yaþamýnýzda da saðlýk ve huzur dolu günler dilerim.. Saygýlarýmla..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri