Benim tamamen atmasyon düþüncem þu: Patron ODAS'daki hisseleri 17-18 Liralardan kendine aldý. Burada bilmediðimiz konu þu: Patron bunu neden yaptý? Ben vardýr bir bildiði diye düþünerek tutuyorum. Kar ettim, zarar ettim pek umrumda deðil. Merak sadece...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Kendine almadý , ODAÞ borsada sattý. Elde etiði geliri cantenin hesabýna avans olarak verdi.Cante bu parayla borçlarýný kapattý.Avans bedelini tahsisli sermaye artýrýmý yaparak bu aldýðý avansý hisse senedi piyasasýnda 10 günlük fiyat ortalamasýna denk fiyat üzerinden aldýðý avansa denk gelen hisse senedinini ODAÞA karþýlýðýnda ödeyecek.Bu da hisse senedinin deðerini düþürdü. sermaye sað cepten sol cebe aktý,olan yatýrýmcýya oldu...Bunu bedelli olarakta yapabilirdi...þirketteki sýkýntýyý bu þekilde çözmüþler.
Tahsisli ile piyasadan hisse alýnmayacak. Sermaye artacak ve artan tutar kadar hisse çýkacak piyasaya...SPK genelde bu hisselere 1,5- 2 yýl satýlamaz þerhi koyuyor.
Kamuya açýklanan ilk satýþlarýn baþladýðý gün en yüksek seviye 21.87 Tl. idi. Pay tebliðine göre SPK bu civarda bir fiyatý referans açýklayacaktýr...YTD
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Sabýrlý olalým. %49 halka açýk durumda bugünkü kap ile. %51 Kaldý. Tüm bu iþlemler neden yapýldý, bunu merak ediyorum. Yakýnda öðreneceðiz inþallah...
%51 oraný beni umutlandýrýyor. Bu oran yönetim kontrolü demek. Neden bu orana gelindi? Satýþ mý olacak? Sadece merak...
Yer Ýmleri