günü geldiðinde tarihin en büyük borsa operasyonlarýndan birine þahit olabilir buradakiler
günü geldiðinde tarihin en büyük borsa operasyonlarýndan birine þahit olabilir buradakiler
Ýþ görme tarzlarý komünist düzeni aratmýyor, þeffaf deðiller. Venezuela'daki operasyonlarý alenen ilan etmekten ziyade gizli saklý yürütmekte bir beis görmüyorlar. Bunlarý KOÇ þirketlerinde staja göndermek lazým: þirket nasýl yönetilir, KY menfaatleri nasýl korunur, temettüden yatýrýmcýlar nasýl faydalandýrýlýr, þirket nasýl büyütülür vsvs diye gider. Attýklarý tüm kaplarda mal kitlediler yatýrýmcýya. Þirketininin lotlarý ile oynayarak, insider trading i kendi þirketinde yaparak menfaat temin etmeye yeltenen aç gözlü patron bunlar. Þirketin borsadaki performansýna el atmasalar su mecrasýný bulacak, eninde sonunda ederini bulacak kaðýt ama heyhaaaatt, bir tombul parmak devamlý satýþ koyuyor, kaðýdýn gitmesi istenmiyor.
Sahi TOMLAM þirketi ne oldu?? Almaktan vaz geçildi ise biz de bilmek isteriz hissedar olarak. Denarius firmasýnýn sitesini türkçeleþtirip kendi isminizi iþlemekten öte neler yaptýnýz hele bin anlatýn. Bu Yönetim fakirlerinden þeffaf bir þekilde çýkýp bilgileri zaman zaman kamuoyu ile paylaþmasýný beklemek en doðal hakkýmýz. Neyi niçin saklýyorsunuz çýkýp anlatýn.
Evet patron bozuntusunuz ama bir KOÇ deðilsiniz. Paçalarýnýzdan ve ellerinizden laðým akýyor ve etrafýnýzý kokutuyorsunuz.
--bunlarýn cemaziyelevvellerini yýllardýr hem burada hem de öbür tarafta anlatmaktan parmaklarýmda nasýrlar oluþtu...
--yatýrým yapacaklar, hisseye girmek isteyenler almadan evvel bir okurlar da belki biraz faydamýz olur diye...
--bir hisse almadan önce sizden çok önce alýp yazanlarý ciddi ciddi olarak okumakta fayda var...
Valla sizi bilmem de,
ben burada,þirket nasýl yönetilir,
kimler iyi,
kimler kötü yönetici,
neyi nasýl yaptýklarý,
yanlýþ mý doðrumu yaptýklarý,
idealleri bu iþin doðrusu falan,
bunlarýn hiçbirisi beni ilgilendirmiyor.
koçun, tüpraþýndanda 52 tl den,
YKBNK sinden de 8 tl den aldým sattým.
ordan buraya geldim.
o iþ bitti.
yatay piyasaya daha sonra gelecekler,
bizde o sýrada buradan çýkmýþ olacaðýz.
Bu kadar.
Sn Hayek, Güzel söylüyor.
Cante den bir efsane çýkabilür.
sn. esozcan penguen genel kuruluna gittik ama klasik toplanamadý biliyorsunuz24 Temmuzdaki genel lurulda patrona sorularýmýzý soracaðýz
![]()
ama penkuþta arsa hikayesi olursa herkes penguen'in uçabilen bir hayvan olduðuma þahit olacaktýr ! bu da bir mucize sayýlýr !
oranýn bütçesi farklý , buranýn farklý.. ben þahsen penguende yoluma devam etmeyi planlýyorum pddd olmuþ 0.47 .. þaka gibi
ama cante de yeni yeni pozisyon artýrmayý planlýyorum
cante konusunu baþka bir þirket özelinde daha önce sizinle konuþmuþtuk biliyorsunuz
ama cante tarafýnda þirket hukuku açýsýndan herþey tmam gibi duruyor bakalým hisseye ne zaman yön verecekler.. büyük operasyon olacaksa olabildiðince aþaðý çekerler.. sonra baþlarlar diye düþünüyorum
sn Hayek, paylaþým için teþekkürler.. iki senette özel takipte olacak...
kazancýnýz bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri