Originally Posted by
Hissedarxd
Tahsislinin SPK onayý gelmeden yukarý yönlü radikal bir hareket beklemek yanlýþ olabilir. Tahta yapýcýlar sayýn patronu madara etmek istemezler. Çünkü fiyatý biraz yükseltseler patron daha yukarýdan tahsisli yapmak durumunda kalacak. Gelinen noktada adamlar 3.5 milyar TL den fazla para yatýrdý buraya ve tezgah altý faizlerin %40 larý bulduðu bir konjonktürde her gün maliyetleri artýyor. Senin benim 3-5 bin lotum Galata Köprüsünde raký balýk parasý bunun yanýnda.
Enerji kaðýtlarýndaki inanýlmaz ralli bazý þirketlerin deðerlemelerini absürt boyutlara taþýmýþ vaziyette, dur durak bilmeksizin yükseliyorlar ve bu süreçte ne CANTE yatýrýmcýlarý ne de tahta yapýcý abiler para kazanamadý. Ýþlemlerin büyük kýsmý algoritmik emirler, çok net.
Tahsisli açýklamasýndan hemen sonra yazdýðým mesaj. Þirket sahipleri rahmetli Korkut Özal ve çocuklarýnýn mevcut iktidar ile yakýn temasta olduklarý hatta Sayýn Erdoðan'ýn bu "okuldan" mezun bir siyasetçi olduðu göz önüne alýndýðýnda SPK'nýn bu baþvuruyu reddetme ihtimali çok zayýf. Ancak mer'i mevzuata uygun olmayan ve bugüne kadar eþine rastlanýlmamýþ bir durumla karþý karþýyalar. Bu itibarla gecikmenin sebebini anlayabiliyorum. Çok muhtemelen "en üst düzeyde" istiþareler var bu konuda. En üst düzey dediðim kesinlikle O !
* Bu arada dip not: faiz oranlarý % 60 seviyelerine gelmiþ durumda.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri