Originally Posted by
ric
Tipik bir malý kafasýna yiyip olumsuzluklarý peþinen ret eden baþýný kuma gömmüþ gaflet portresi.
Ýnsanlar aldýklarý þeylerin muhteviyatýný sonradan öðrendiklerinde genelde ayný tepkileri veriyorlar, bu þirketin patronlarýnýn en sevdiði profiller bunlar. Böyle bir popülasyon olmasa yýllar boyunca elllerinde ki sattýklarý hisselere nasýl müþteri bulabilirlerdi ki

Öncelikle...
Muratçýðým bu piyasanýn duayenidir ve kendisi yaþça benden çok küçük olmasýna raðmen saygý duyduðumu net bir þekilde ifade etmek isterim. Muhtemeldir ki yanýndaki ekip arkadaþlarý da piyasanýn en tecrübeli isimleridir. Hepsinin gözlerinden öpüyorum ve kolaylýklar diliyorum. Kusuruma bakmasýnlar ama benim robotuma mal yýkacak algoritma henüz anasýnýn karnýndan pardon yazýlýmcý dostlarýmýn sol beyin lobundan çýkmadý.
Þimdi hazýrlýk yapmam lazým. Bugün çok sert bir gün olacak...Çünkü tahtada iþlem yapmaya baþlayan yeni oluþumlar görmekteyim. Bedavadan hallice, bonkörce daðýttýklarý mallarý almak için sýrada bekleyenler var adým gibi eminim. Tahta açýða satýþ ve kredili iþleme açýldýðýnda seyredin cümbüþü. 23 nde bitiyor, o zamana kadar SPK onayý gelmez diye düþünüyorum. Hepsi makro planýn parçalarý çünkü her yerde adamlarý vardýr bu kadar büyük paranýn.
Anlamayan anlayana sorsun.
Bol kazançlar dostlarým...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri