Originally Posted by
Hissedarxd
IZENR piyasa deðeri 20 milyar Tl ye dayandý. 2 .2 milyar Tl özkaynaðý var. 2.8 milyar Tl hasýlattan 255 milyon Tl esas faaliyet kârý üretmiþ.
CANTE piyasa deðeri 14.5 milyar Tl. 4.3 milyar Tl özkaynaðý var. 2.2 milyar Tl hasýlattan 422 milyon Tl esas faaliyet kârý üretmiþ.
IZENR piyasa deðeri 28.5 milyar Tl oldu. Kapýþ kapýþ. Demek ki neymiþ; finansal tablolar, üretim, tüketim, bilanço vs hikaye imiþ. Tahtadaki abiler ne derse o.
*

Originally Posted by
Hissedarxd
Tahsislinin SPK onayý gelmeden yukarý yönlü radikal bir hareket beklemek yanlýþ olabilir. Tahta yapýcýlar sayýn patronu madara etmek istemezler. Çünkü fiyatý biraz yükseltseler patron daha yukarýdan tahsisli yapmak durumunda kalacak. Gelinen noktada adamlar 3.5 milyar TL den fazla para yatýrdý buraya ve tezgah altýnda faizlerin %40 larý bulduðu bir konjonktürde her gün maliyetleri artýyor. Senin benim 3-5 bin lotum Galata Köprüsünde raký balýk parasý bunun yanýnda.
Enerji kaðýtlarýndaki inanýlmaz ralli bazý þirketlerin deðerlemelerini absürt boyutlara taþýmýþ vaziyette, dur durak bilmeksizin yükseliyorlar ve bu süreçte ne CANTE yatýrýmcýlarý ne de tahta yapýcý abiler para kazanamadý. Ýþlemlerin büyük kýsmý algoritmik emirler, çok net.
CANTE'deki süreç tamamen öngördüðümüz þekilde devam etmekte. SPK onayýnýn bu hafta gelme ihtimali zayýf, haftaya belki. Þu anda kademelerde 10-20 bin lotlar var. Çok yakýnda 100 bin-200 bin hatta 1 milyon lotlarýn havada uçuþtuðuna tanýk olacaksýnýz dostlarým.
Az kaldý, bekleyin...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yer Ýmleri