Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Barbun mayýsa çok var. Eylül-ekim palamut, kasým -aralýk lüfer zamaný.
Önce palamut pilaki sonra lüfer mangal yiyelim,finalde barbun yeriz.
Benim merak ettiðim 16-32' yi mi 16-22' yi mi itki dalgalarýnda baz alýcak.
Belkim de hiçbiri olmayacak,iskorpit çorbasýyla sezon gececek.![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Borsanýn EREGL ile birlikte en ucuz kaðýdý bana göre. Ama bekletir mi bekletir. Bu tahsisli hadisesini anlamadým. Kademeli olarak almaya baþlayalým bakalým belki ayaðým uðurlu gelir.![]()
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
Bataklýkta adam eve formasyonu oluþmuþ.Ýçine etmezse.
YEKDEM ile CANTE arasýnda nasýl bir iliþki kurdun anlamadým. Üstelik davalarýn birbiri ile en ufak emsalliði de yok ki, emsal karar gibi yazmýþsýn.
CANTE davasýnda "kanunlarýn geriye doðru iþletilemeceði" konusunda EPDK tarafýndan hukuka aykýrý olarak gerçekleþtirilen bir eylem var. Ýlk derece mahkemesi de zaten kararýnda bunu açýkça belirtmiþ.
Diðer taraftan, yürütmenin durdurulmasý talebinin reddi, mer'i mevzuata uygun. Fazla gelen elektrik faturasýný el mecbur ödeyip sonra mahkeme kararý ile geri almak gibi bir þey yani. Ben ödemem, mahkemeye verdiðim için sonra öderim gibi bir þey yok yani. Hukuk sistemimiz "kurumlarýn saygýnlýðýna halel gelmemesi" þeklinde özetlenebilecek bu doktrin üzerine kurulu. Son tahlilde bu borç EPDK'ya ödendi ve geri alabilmek için davaya devam ediliyor.
Davanýn esasý Anayasa ve kanunlara aykýrýlýk. Bununla ilgili milyonlarca içtihat var. EPDK'nýn bu davayý kazanma þansý sýfýr...YTD
Son olarak. Ben büyük balýðýn peþindeyim, EPDK tarafýndan gelecek haber bildiðin istavrit, hamsi...![]()
Son düzenleme : Hissedarxd; 31-08-2023 saat: 14:49.
Yer Ýmleri