Bu arada altýn ve gümüþte hareket baþladý mý acaba..Altýn 1815$ gümüþ 27,51$
Bu arada altýn ve gümüþte hareket baþladý mý acaba..Altýn 1815$ gümüþ 27,51$
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þey de 8,2778TL görünüyor yahoo finace'de.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kredi Derecelendirme Kuruluþlarýnýn
Türkiye
Kredi Notu Gözden Geçirme Tarihleri.!!!
S&P Global
28 Mayýs 2021
Moody’s 04 Haziran 2021
Fitch 13 Aðustos 2021
S&P Global 22 Ekim 2021
Moody’s 03 Aralýk 2021
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
HABERLER
05 Mayýs 2021 Çarþamba, 15:19:36
Güncelleme: 15:27:49
THY yýl sonu net borcunu 15,4 milyar dolar olarak öngörüyor
Türk Hava Yollarý CFO'su Murat Þeker salý günü analistlerle yapýlan telekonferansta THY'nin net borç/hasýlat rasyosunun bu yýl %170'e düþeceðinin öngörüldüðünü söyledi. Söz konusu rasyo 2020'de %200 olmuþtu. THY yýl sonu net borcunu 15,4 milyar dolar olarak öngördü.
Soru: Bu THY nin Þimdiki piyasa deðeri ne kadar.??????![]()
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yanlýþ bilgi veriyorsunuz ve ýsrar ediyorsunuz ..
O yasa geçen yýl çýkarýldý ve bitti , þu an sadece 30/04/2021 - 31/05/2021 tarihleri arasýnda kambiyo senetleri ile ilgili açýlmýþ takipler duruyor , yeni takip açýlamýyor , ihtiyati haciz baþlatýlamýyor . Bunun dýþýndaki tüm icra takipleri devam ediyor . Kambiyo senetlerinden kaynaklý iflas talepli icra takibi açýlamýyor onun dýþýnda hersey devam ediyor .
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri bakaný : Alkol satýþý yasaðý kararýný vatandaþlarýmýzýn %78’i doðru buluyor
Ýçiþleri bakaný : Dünya saðlýk örgütünün bilgilendirmesi , 1- Alkolden kaçýnarak baðýþýklýðýnýzý koruyun , 2- Ayýk kalýn hýzlý karar almanýz gereken durumlarda kimseyi riske etmeyin , 3- Alkol kullanýmý sýrasýnda sosyal mesafenin korunamamasý riski vardýr , 4- Kýsýtlama zamanýnda alkol alma þansýn varsa daha çok fazla tüketirsin , 5- Alkol kullanýmýn artmasýyla aile içi þiddetin arttýðý görülmektedir . Aldýðýmýz kararýn gerekçesi budur
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri