Kadinlarin kafa organizasyonel islerde zayýf kalýr
Evde yemeði bayan yapar
Tüm usta aþçýlar erkektir
Çok geniþ düþünemiyolar Þahsi görüþ
Kadinlarin kafa organizasyonel islerde zayýf kalýr
Evde yemeði bayan yapar
Tüm usta aþçýlar erkektir
Çok geniþ düþünemiyolar Þahsi görüþ
Bu arada ben foruma çok giriyorum ya,haným ben burada saatlerce ne yazýyorum çok merak ediyor,anladýnýz siz onu arkadaþlar,konu kapanmýþtýr.
Bakan Koca : Ýllerimizde 100.000 nüfusa karþýlýk gelen bir haftalýk toplam vaka sayýsýný gösteren insidans haritasýnýn güncel halini ekte görebilirsiniz.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forumu çýkarsýz ve kendi aklýyla takip eden üyelerden ricam
düþüncelerimi
yukarýdaki falcý gacýdan,
Ýshak Alaton cýmbýzcýsýndan
kýsaca kuyrukacýsý çeken birinden deðil
bizzat paylaþýmlarýmdan çýkarmalarýdýr...
Bak
luzýr yok...)))
Bi gün sen de luzýr gibi yok olacaksýn ortalýktan...
Hala soruya cevap yok boþ bos aforizmalar.sn loner yýllardýr yazar eminim ilerde de yazacak ben de öyle.ama senin miadin ilk secimle dolacak sen de biliyorsun ben de .isine bak senin aklýnýn seviyesi bu foruma yetmez.
Eskiden rumenige falan vardý.baya sýký yazardý. Sen ayrýca baya da bos yazýyorsun hep hakaret hep aforizma falan tartýþma adab-ý falan da yok.daha sýký adamlar lazým bizim foruma haberin olsun.sor arkadaþlarýna belki bulunur öyle birileri.bence sen bosa cabalama
......Türk yurdunda Kürdistan kuracaðýz diyen Kürt milliyetçilerinin kellesini koparmak kafatasçýlýkmýdýr Türk yurtseverliðimidir?
Buyurun size Kürdistan desek Kafatasçýlýðýmýz kalmayacakmýþ! Ne kadar uyanýk bu Kürtçüler!..
.......Akapenin masum olmadýðýný biliyoruz çünkü PKK/hdp ve FETÖ ile bir BOP projesi KürdistanAçýlýmýný yaptý, o maceradan dönüldü ama yok yere de binlerce þehit verildi bunlar hep suçtur þu anda da PKK/hdp'i Anayasayý hiçe sayarak kapatmamakla suç iþliyor.
......Akape yönetimiyle Laiklik ve Türk/Atatürk konularýnda kan uyuþmazlýðýmýz olduðu için KürdistanAçýlýmý yaptýðý için siyasi rakibim kabul ederim ve herzaman eleþtiririm.. Burada hiç bir sorun yok ama her sülalede karþýt partilere oy verenler vardýr ve ben Akapeye oy veren Türkleri asla düþmaným görmem çünkü onlar akrabalarýmýzdýr.
.....Türk yurttaþa, iktidarda isen muhalefeti yenmek için sakýn ha PKK/hdp'li Kürtçülerle iþbirliði yapma muhalefetden oy kap.. Muhalefetde isen de iktidarý yenmek için sakýn ha PKK/hdp'li Kürtçülerle iþbirliði yapma iktidardan oy kap.. Yoksa koskoca Türk ulusunu yalnýzca %10 olan Kürtçülerin oyuncaðý yaparsýn ve lanetlenirsin, onun için titre ve kendine gel diyoruz baþka da bir þey demiyoruz..
Yer Ýmleri