Adam cývýk
Yapçak biþey yok
Adam cývýk
Yapçak biþey yok
Afganistanda çekilmiþ bir film seyretmiþtim savaþ filmi deðil, hakikaten Allah'ýn unuttuðu bir yer, kimse orada baþarýlý olamaz, kendileri dýþýnda .
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Son durum :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çok haklýsýnýz. Dedeagac'ta Abd'nin neredeyse bizim 1.ordu kadar gücü var. Sadece bununla kalsa iyi, Rusya destekli Esad'in Suriye ordusu ne olacak? Daha bir sene olmadý, Karabag'da Ermenilere yaptiklarimiz. Bütün sýnýrlarýmýz düþman ordulariyla dolu.
Niye böyle, çünkü Balkan Paktý sonrasý attýðýmýz imzanýn gereðini yerine getirmedik.
Þimdi o parti bu parti deðil, Türkiye her iktidar döneminde borclanir, borçlarýný ödemez abi. Odense borçlar azalirdi, hep artýyor.
Balkan Paktý sonrasý yapýlanlara ise "Ismet Pasa'nin denge politikasi" diyoruz. Yan çizmek bizim stratejimiz.
Iþte eloðlu bu sefer hiç bir açýk kapý býrakmamýþ. Her taraftan sýkýþtýrmýþ, kaçacak yer yok.
Afganistan'a gitmezsen sýnýrlarýnda en az 3 tane orduyla savasirsin. Bunlardan ikisi Abd, diðeri Rusya destekli. Ermenistan, Iran ve Irak' i hiç saymýyorum.
Tabii bunda "stratejik derinlik", "komþularla sýfýr soruncu" Davutunoglu'nun da payý büyük.
Ben savasmiyorum diyemezsin. Içimizde 8 milyonluk truva ati var.
Bence mantýklý olan Afganistan'da Taliban la savaþmak. Bahçeli bugün üstü kapalý söyledi.
FETO'cu bir it var Youtubede Fakir Fukara diye yayýn yapýyor, Afganistan için en güzel teþhisi o koydu "(Tövbe) Allah'ýn s.ktirettigi" yerler orasý dedi.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri