Sevgili Thyshine, SASA yý bu kadar kârlý bir yapýya dönüþeceðini kimse tahmin edemezdi. Zamanýnda SASA öneren olduysa bile bunu mali okumayla deðil sadece Teknik Grafik falcýlýðý ile yapmýþtýr. Hiçbir babayiðit "ben yýllar önce SASA nýn mali tablosunda ýþýk görüpte almýþtým" diyemez. 0,85 ten bende almýþ 1.01 den satmýþtým, o ýþýðý görsem ben görürdüm. SASA iþi tamamen patronun olaðanüstü, tahmin edilemez bir baþarýsýdýr. Mesela AKSA, KORDS geçmiþte de þuan ki duruma geleceklerinin mali ipuçlarýný veriyordu. Her dönem satýþlarý baþarýlý, kârlý þirketlerdi bunlar. Ben SASA aldýðýmda mali yapýsý çöptü. Zarar açýklardý, bir ton borcu vardý, alanýnda tek þirket deðildi, rakibi çoktu vs... En kral mali ve bilanço analisti bile SASA da ýþýk bulamazdý, mümkünü yok. SASA olayý yatýrýmcýsý için tamamen piyango bunu bilin. Þuan ki Polho o zamanki SASA yý arka cebinde mendil diye sallar. Deðer yatýrýmý farklý bir alandýr, þu fiyatlardan SASA alan dahi belki kýsa vadede POLHO nun daha da üstünde kâr edebilir ama orta uzun vadede SASA, POLHO nun yanýnda figüranlýk bile yapamaz
F5321 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri