Ben burada yeniyim. Sayýn karadereli ile tanisikligimiz var. güvenirim kendisine. bir incele istersen dedi. inceledim kafams yattý ve 1.y yýldýr tuttuðum bizimlerin bit kýsmýný satip buna geçtim. polhonun uzun vade için bugüne kadar koru performans göstermiþ olmadý bazýlarýnýn kaðýttan nefret etmesinin sebebi olabilir ans lütfen ne yatýrýmý vsr demeyin. Erol mizrahi 2018de boyanýn 8 yýl icinde kendini finanse ddexek durumda olacagini soylemis. 240 milyonlik favoke ragmen kar etmemesi borcu azalttiklarinin bi göstergesi olabilir. recine yatýrýmýnýn bu ay içinde bitmesi bekleniyordu. belki ilk haber bu olabilir. pendikle ilgili haber gelirse herhalde hisseye olumlu etki eder. Su an benim gördüðüm tek sýkýntý hellasin favokunun her ceyrek düþmesi. polho gecen yýl ilk 3 ayda karýný 4e katlamýþtý. Bu sene ilk çeyrekten itibaren karliligin düþük olmasi probleminden kurtulmasini umuyorum. kisaca bazýlarý neden insanlarýn kafasýný karýþtýrýyor anlamýyorum. madem beklentin yok imkbde makul fiyatlarda bi suru hisse var.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Yer Ýmleri