Originally Posted by
temel analizci
Vallahi sayýn kartal ne dediðin tam belli deðildi o zaman, pek kimse onemsemedi bu etiketledigin yazýnýn bir zahmet alt 10 yorumuda okuyun arkadaþlar. Size zahmet ne dediðimi anlarsýnýz. Tek hisseyi mantýksýz bulan biri 2 yorum sonra tek hisse ye geçebileceðini söylerse nasýl görüþü destek bulabilir ki?
Þu sayfayi boþ býrakmaya gelmiyor hemen karamsarlýk aþilayi veriyorsunuz. Bakýn twterda Tunahan bey neyi paylaþmýþ biraz emeðe saygý duyun ve Tunahan beyi beðeni yaðmuruna tutun ve emeklerinden dolayý teþekkür edin. Çünkü burada bilgi paylasan çok az kiþi býraktýnýz. Mesela bende bilgi paylaþma duygusu birakmadiniz. Sepetmis sepet yapsaydiniz hangi diðer hisseniz 5 ayda 3 kat gidecekti.
Bakýn sepet muhteþem bir þey evet bende sepeti sonuna kadar savunuyorum ama insan bir hisseden eminse dibine kadar güveniyor ve giriyorsa kimseyi ilgilendirmez sen yap kardeþim sepeti elinden alan mi var.
Burada herkesin tanýdýðý bir arkadasta ayný böyle sepetten bahsediyrodu dedim ki gel bana sepete koyacaðýn hisseyi yaz yazdý ve o dedikleri hala yerlerde polho bakýn nerede?
Ýki durgunlasti ya hisse yazýn bakalým sepet diye giderken de yazsaydiniz ya.
Aslýnda bir sey yazmiyacaktimda Tunahan bey geliþmenin ip ucunu duyurunca bir gireyim dedim hisse nete
***YAÐIZ AT ÞAHLANDIMI DURAK DÝNLEMEZ***
Yer Ýmleri