Haydi bekliyorum cevabýný
Haydi bekliyorum cevabýný
Poliport Yük Ýstatistikleri, Aðustos 2022
https://denizcilik.uab.gov.tr/upload...ustos-2022.pdf
Eðer bu polho da bir tahta yapýcý varsa bu tahtayý bu piyasada bile böyle bekletip parasýný pul etmek için ileri derecede geri zekalý olmasý lazým.
***YAÐIZ AT ÞAHLANDIMI DURAK DÝNLEMEZ***
Þunu uzun yýllar sonra anladým ki bizim borsa denen yerde þirketin ne kazandýðý, yatýrýmlarý veya vizyonu ve temel verilerinin pek bir önemi yokmuþ, en önemli þey insider tahta yapýcýnýn vizyonuymus.
Polho nün vizyonsuz tahta yapýcýsý þuradan 4 kat yapýnca kendisinin kazandýðýný düþünecek galiba,
Bak tahta yapýcý kardeþ benim ortalamam senden kesinlikle ve kesinlikle senden daha düþük ben bile diyorum ki ALBRk,uþak,asels gidiyor hepsininde baþlýðýnda yazýlarým var. Senin gerçekten baþka hissen mi yokta burada insider bilgiler ile 3 kat yapýnca yetti de mi stopladýn tahtayý?
Tahta yapýcýnýn vizyonsuzuna denk geldik arkadaþlar. Hiç ama hiç abartmýyorum 15-18 olacak tahta saçma sapan yerlerde sürünüyor. Batik bir kaç þirket biliyorum ya tamamen batýk bir vizyonu tahtacý alýp 1.50 den 13-14 yapýyor. Þirketi ezbere biliyorum. Bunu öyle bir tahtacý gelsin eðer bu tahtayý 30 dan aþaðý yapsýn ben borsayý býrakýrým. Ama nerede vizyonsuz insider varsa buraya toplamýþlar.
Burada aracý kurumlarda göz göre göre yaptýðýnýz paslasmayi yazmýyorum diye görmüyoruz sanmayýn. Her þeyin bir zamaný var.
Yan tahtalalara sýra gelince polho napacak bakalým. Ama be heves kaldý ne biþey…geç gelen sevgiliyi napacam artýk
Bende de býrakmadý vallahi.. 20 olsa bile artik sevinmiyecegim.
Sadece bir sözüm var arkadaþlara, proje açýklandýktan sonra sigara icmedigim halde bir tane keyif sigarasý içeceðim.
Yer Ýmleri