Valla foruma sn. Temelanalizciyi okumak için giriyorum çünkü adam pragmatik davranýyor diðerleri gibi olumsuz, þikayetvari ve anlamsýz yazýlar yazmýyor kendisine teþekkür ediyorum burdan
Valla foruma sn. Temelanalizciyi okumak için giriyorum çünkü adam pragmatik davranýyor diðerleri gibi olumsuz, þikayetvari ve anlamsýz yazýlar yazmýyor kendisine teþekkür ediyorum burdan
Bakýn arkadaþlar yaklaþýk bir yýl önce bunlar dediki þu þu hisseler %50 yaptý dediler yaptýktan sonra. Evet yapan hisseleri söylediler ama yaptýktan sonra bak bunlar %50 yaptý bu yapmadý dediler. [emoji3] ben bunlara macaniz yiyorsa hisse yazýn dediðimde hiç biri ama hiç biri bir tane bile hisse yazamadilar. Bunlar o dönemde yükselmiþ hisseler söyleyip bak bunlar yükseldi bu yükselmiyor dediler. Evet dedim evet dedikleriniz yükseldi ama sizde var mý yok. Þimdi onerirmisin o hisseleri yokhadi þimdi bir tane hisse oner o da yok. Gerisi lafý guzaf bana mesajýný çýkar mesajýný ve portföyündeki polholu portföyünü at ki inanalým senin portdoyun olduðuna sepetteki karýný görelim bunlar zor deðil. Allah için o mesajlarýný çýkartýp gösteremiyor San ve polholu portföyünü atamiyorsan lütfen beni oylama
***Saydým karanlýktan attýðýnýz son kurþundu!
O kurþunda, aydýnlýk hedefte kayboldu.***
Sen sahtekarsýn bi pol sende var diye konusuyosun sanki söyle hedefini polde bakalým.hisse dedin vermedikmi þok market 13 du hisse 20 oldu beklenti devam ediyor kazandýgim parayida sana niye ýspatlayayim 1 yil once yazdik hisseleri kafa basmiyomu polun hedefinide 1 yil once yazdik gordunmu gördün daha ne bekliyon þimdi bekliyozmu polü gitsin diye bekliyoz sen elindeki paranla 1 ben 5 kazanacam tahtacýn yürüturse tabi senimi takip ediyo acaba.
[QUOTE=KARTAL41;6097430]Pol elimizde ister inan ister inanma yazdikmi bir yýl önce herkes baksin iþine 2 liradan 10 olmus ykb senmi soyledin 11 tlden 55 olmus alarkoholdingi senmi dedin 75.den 200 geçmis pgasusu senmi dedin sen bir kazanirsin polde ben 5 polun hedefini de 1 yýl once yazdim gördük mü gördük þimdi önümüzdeki iþe bakalim neler olcak hedef vermiyoruz artýk yarýn ola hayýrola
SÖYLEDIGIM FIYATLARA BAK UZAGIDA GOREMIYOZ YAÞLANDIK BÜYÜK YAZIYORUM BELKI ANLASILIŔ ANLAMAYAN VARSA TEKRAR TEKRAR OKUSUN ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI BOL KAZANCLAR HERKESE BÝR KÝÞI HARÝÇ 😊😊
Sana þurada bulunanlardan bir kiþi bak altýný çiziyorum bir kiþi bile inanmýyor. Ýstersen oylayalim dayanabilirim dersen. Boþ demogojiyi býrak tek bir hisse önerdin o da þok onun durumu da zaten þok![]()
Herkese iyi geceler
***Saydým karanlýktan attýðýnýz son kurþundu!
O kurþunda, aydýnlýk hedefte kayboldu.***
Kartal türkçe yazsa belki okurduk da gördüðümde direkt geçiyorum 😂
Yer Ýmleri